INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gică Popescu: "Jucătorul are o singură armă pentru a contrazice criticile! Rezultatul!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, crede că România are nevoie de proiecte la nivel de copii şi juniori pentru a avea rezultate.

"Toată lumea pune presiune pe toată lumea, asta e situaţia de la noi. Trebuie să acceptăm realitatea. Eu spun că nu ar trebui să se întîmple acest lucru. Băieţii ar trebui lăsaţi în pace. Nu spun că nu merită criticile, dar spun că ar trebui să vină după cel de-al doilea meci.

Asta e presiune, după meciul cu Albania? Atunci, la Mondiale ce am face? Jucătorul are o singură armă pentru a contrazice criticile! Rezultatul! Avem nevoie de proiecte, altfel nu o să mai avem rezultate. Dacă aş fi preşedintele federaţiei şi nu aş avea rezultate, mi-aş da demisia", a spus Gică Popescu la GSP TV.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
neaga1900
neaga1900  •  07 Septembrie 2010, 17:45

Cred ca suntem sub Ungaria, nu doar ca i-am ajuns!Mai ramane sa-i ajungem si ca perioada de seceta si avem tot tacamul.........

pinteat
pinteat  •  07 Septembrie 2010, 17:44

@dinamo40 ungurii au investit masiv in juniori, iar la ultima editie a campionatelor mondiale la U19, au ajuns in semi-finala...asa ca la ei vine ceva din urma. La noi?

dinamo40
dinamo40  •  07 Septembrie 2010, 17:36

Asa este, daca nu se investeste atunci nici sa nu se ceara!!! Iar daca Mircea Sandu nu vede unde a ajuns fotbalul romanesc sub conducerea lui, atunci vom avea astfel de rezultate. Sper ca Romania sa-si revina altfel ajungem ca Ungaria.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează