INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRECIA - RUSIA 0-1

Grecia, campioana europeană egală cu zero!

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

După ce Spania a învins Suedia, scor 2-1, asigurîndu-şi astfel calificarea în sferturi, unde ar putea întîlni România, Grecia şi Rusia rămîneau să se înfrunte pentru un posibil loc doi. Ruşii au început tare încă din primele minute, avînd o primă ocazie de a deschide scorul în minutul 14 prin Pavlyuchenko. Acesta a încercat un lob de la 16 metri, dar Nikopolidis a reuşit in extremis să respingă peste transversală.

Grecii au mizat, la fel ca acum patru ani, pe cartea defensivei, dar au pierdut din nou. La o centrare slabă a lui Bilyaleydinov, Nikopolidis are o ieşire hazardată din poartă Semak recentrează pe spate în centrul careului de lîngă portarul grec, iar Zyryanov înscrie cu latul din 6 metri în poarta goală. Campioana Europeană nu reuşeşte să îşi respecte blazonul. Rusia, umilită în urmă cu doar cîteva zile de Spania, domină echipa lui Otto Rehhagel.

După pauză, elenii au încercat să preia controlul partidei şi să atace mai mult poarta lui Akinfeev. Din păcate, atacul nu este punctul lor forte, iar ruşii fac faţa cu brio. Pavlyuchenko rămîne cel mai periculos jucător de pe teren şi în repriza secundă. Cantonaţi în apărare, ruşii i-au aşteptat în repriza secundă pe greci să atace, încercînd cîteva raiduri pe contraatac.

În minutul 87, Grecia egalează, dar golul este anulat pentru un ofsaid la Gekas. Pavlyuchenko ratează în prelungiri o mare ocazie de a termina meciul, după un contraatac de 5 contra 3.Meciul se încheie cu victoria Rusiei, scor 1-0, iar campioana europeană en titre este eliminată de la Euro. După două etape, elenii au 0 puncte şi 0 goluri marcate, fiind cea mai slabă echipă a turneului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  15 Iunie 2008, 00:15

Toata lumea poate gresii din taste. Nu tre sa stam noi acum ca soarecii sa corectam. Vede si singur ca a gresit. Mai taiati din pene ca va luati zborul.

 •  15 Iunie 2008, 00:10

Auzisem eu demult ca gsp este cea mai mare bataie de joc,ce sa faci daca angajezi toti incapabilii.Daca nu sunt in stare nici macar sa puna un rezultat ce dracu sa le mai ceri????GSP EGAL PENIBILI!!!HAI ROMANIA!!!!

 •  14 Iunie 2008, 23:50

:)):)):))... ce meci ai vazut? cred ca unul din anii 70-80'....sunteti de rasul curcilorrrrr.......vai de gazeta voastra....u esti ziarist ...???sau????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează