INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA

Hodgson răsuflă uşurat: îşi poate folosi vedeta! » Welcome Rooney!

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 23:56

Selecţionerul Albionului renunţă la Carroll, autorul primului gol cu Suedia. Contra Ucrainei, partenerul din atac al lui Welbeck va fi Wayne, care şi-a ispăşit suspendarea de două meciuri


Anglia schimbă ofensiva în fiecare joc la Euro. Hodgson a început cu un singur vîrf, Welbeck, contra Franţei. A trecut la doi atacanţi, adăugîndu-l pe Carroll cu Suedia, iar acum se pregăteşte să schimbe iar! A venit momentul debutului la Euro pentru Wayne Rooney şi selecţionerul Albionului n-are de ales!

"Mi-aş pune vestiarul în cap!"
Vedeta lui Manchester United a tras tare la antrenamente, dar a suferit ca spectator la Doneţk şi Kiev ispăşindu-şi suspendarea de două meciuri, consecinţa cartonaşului roşu luat cu Muntenegru în ultima partidă din preliminarii. "Un jucător ca Rooney poate face o diferenţă mare şi sînt încîntat să pot miza pe el. Dacă îl las pe banca de rezerve, o să-mi pun tot vestiarul în cap", a explicat Hodgson mutarea.

Automat va sări din schemă Carroll sau Welbeck, deşi ambii au marcat la 3-2 cu Suedia, iar favorit e vîrful lui Liverpool. Partenerul lui Rooney în duelul de marţi, cu Ucraina, îl susţine, chiar dacă şi locul lui e ameninţat. "Toată echipa este fericită că Wazza va fi iar disponibil. Toţi avem de cîştigat în teren, bazîndu-ne pe calităţile lui, şi şansele de a ajunge cît mai departe la Euro cresc", a mărturisit Welbeck.

35 de goluri a marcat Rooney în 44 de meciuri la Man. United în sezonul trecut. La "naţională" n-are decît 3 goluri în preliminariile CE 2012

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  17 Iunie 2012, 10:44

Ce de par are rooney!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează