INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

I-a trăsnit

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2008 00:00

Sîmbătă, după ce l-au pierdut pe Babel, asupra “portocalelor” s-a abătut o furtună ce a paralizat activitatea în cantonament.

Dublu şoc, sîmbătă, pentru olan­dezi. La antrenamentul de di­mi­neaţă, adversarii “tricolorilor” la turneul final din Elveţia şi Austria l-au pierdut pe Ryan Babel . Entorsă la glezna dreaptă cu leziune a ligamentelor, ce l-a scos pe ata­can­tul lui Li­verpool din lotul pentru Euro, el fiind deja înlocuit cu Khalid Boulahrouz.

Fără curent electric
“Portocalele” nici nu-şi re­ve­ni­se­ră bine de pe urma despărţirii de Ba­bel că asupra cantonamentului de la Hoenderloo s-a abătut o fur­tu­nă năprasnică. Olandezii au avut parte de tot tacîmul: vînt puternic, tunete, fulgere, apoi ploaie to­ren­ţială.

Bilanţul? Unul dintre fulgere, deşi preluat de paratrăsnet, a afec­tat serios instalaţiile electrice şi electronice ale hotelului, recepţia şi re­s­taurantul fiind în imposibilitate de a-şi desfăşura activitatea o bu­nă bucată de vreme . Iar jucătorii, dincolo de sperietura pe care au tras-o, au trebuit să amîne şedinţa de pregătire de la amiază cu mai bine de jumătate de oră.

Maree oranj
Riscăm să fim “înghiţiţi” de olandezi! Federaţia, KNVB, a anunţat că la fiecare meci al elevilor lui Van Basten, deci şi la cel cu România, din 17 iunie, Berna va fi luată cu asalt de cel puţin 30.000 de suporteri ai “portocalelor”. Oficialităţile oraşului, în schimb, îşi fac socotelile cu 100.000 , în condiţiile în care li s-a amenajat olandezilor şi un sat, unde pot locui pe termen lung în rulote.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  02 Iunie 2008, 11:50

BINE CA A DAT MIRCEA SANDU BILETE LA PRIETENII LUI CA SA SUSTINA NATIONALA!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează