INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SUEDIA

IbraFurious » Zlatan nu-i mai suportă pe coechipieri şi s-a certat rău cu Rosenberg

Ibrahimovici a fost foaret afectat de înfrîngerea cu Ucraina
Ibrahimovici a fost foaret afectat de înfrîngerea cu Ucraina

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 21:26

Ibrahimovici a sărit la gîtul suedezilor după meciul cu Ucraina şi a stricat atmosfera din lot.

Lotul suedezilor stă pe un butoi de pulbere înaintea întîlnirii cu Anglia din cauza lui Ibrahimovici (30 de ani). Nici un coechipier nu mai suportă atitudinea atacantului.

Vîrful a intrat într-un conflict cu Markus Rosenberg, colegul său din atac, la pauza meciului cu Ucraina, şi i-a acuzat apoi pe ceilalţi fotbalişti că sînt "neprofesionişti". Supărat de înfrîngerea împotriva ucrainenilor, Zlatan a luat foc cînd şi-a văzut coechipierii stînd cu iubitele şi soţiile la finalul partidei, în loc să meargă la recuperare.

Nici antrenorul Erik Hamren (54 de ani) nu a fost mai blînd cu elevii săi, numindu-i "laşi". "Este foarte complicat să faci totul să meargă cînd ţi se bagă beţe în roate. E ca un mariaj, totul e bine şi frumos la început, dar cu timpul devine mai dificil", a comentat tehnicianul.

"Ibrahimovici e liber să spună ce vrea, nu afectează deloc atmosfera din lot!" ( Johan Elmander, atacant Suedia)

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
zidane92
zidane92  •  14 Iunie 2012, 11:10

ibrahimovici e un fel de giggs la galezi nu are cu cine norocul lui e ca de-a lungul timpului au mai fost un henrik larsson ,fratii svensson sau mellberg ca macar sa vada turneele finale spre deosebire de galezii lui giggs da foarte slaba suedia fata de acum 8 ani in portugalia acum traieste de ce sa nu fim sinceri doar prin ibrahimovic cred ca in 4 sau 8 ani nici nu vor mai ajunge la turneele astea finale

davidade
davidade  •  14 Iunie 2012, 10:29

a vazut si vlad ispas doua imagini la televizor si in opinia lui a scris un articol.bravo,destept baiat.sa va ia gaia de jurnalisti de 2 lei.

davidade
davidade  •  14 Iunie 2012, 10:29

a vazut si vlad ispas doua imagini la televizor si in opinia lui a scris un articol.bravo,destept baiat.sa va ia gaia de jurnalisti de 2 lei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează