INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, MARŢI, ORA 20:30, LIVETEXT GSP.RO

Ienei: "Dacă nu cîştigăm în Belarus calificarea e compromisă!"

Emerich Ienei
Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Emerich Ienei spune că a fost deranjat de prestaţia naţionalei României în meciul cu Albania, scor 1-1, mai mult decît de rezultatul în sine.

"Unii jucători de la echipa naţională trebuie să-şi arate valoarea. Fiecare are interes să joace cît mai bine, pentru ca preţul său să crească. Toţi sînt motivaţi să şteargă acea impresie proastă lasată la meciul cu Albania.

Stange e un antrenor valoros şi are o rigurozitate a neamţului cu care i-a putut ţine în frîu pe aceşti jucători, destul de valoroşi.

E prematur să discutăm despre înlocuirea lui Răzvan. Pe mine nu neapărat rezultatul m-a mîhnit, ci jocul echipei. Dacă nu cîştigăm în Belarus calificarea e compromisă!

Sigur, aria de selecţie nu e foarte ofertantă, dar avem fotbalişti valoroşi. Trebuia schimbată demult echipa şi pregătită pentru Campionatul European. Trebuia să avem un nucleu de 8-9 jucători şi alţi 2-3 în jurul lor.

Sînt jucători care nu merită să fie la echipa naţională. Chiar şi cum în lot există astfel de jucători", a spus Ienei la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
manuz09
manuz09  •  07 Septembrie 2010, 14:32

respecta-l tu frate!!!!!nu vezi ca omu este sclavu lu piti!!!tu suporti sclavi sau ii respecti cum zici????esti mare om!!!:)))

manuz09
manuz09  •  07 Septembrie 2010, 14:31

respecta-l tu frate!!!!!nu vezi ca omu este sclavu lu piti!!!tu suporti sclavi sau ii respecti cum zici????esti mare om!!!:)))

danieliorga2000
danieliorga2000  •  07 Septembrie 2010, 13:15

Ienei este intrebat de reporteri si din amabilitate raspunde. Nu inteleg jignirile aduse unui om care este de respectat si de admirat .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează