INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ŢARA GALILOR - BULGARIA 0-1

Iliev s-a accidentat la naţionala Bulgariei » Revine în noiembrie

Articol de , - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Iliev s-a lovit la "naţională" şi riscă să stea departe de gazon o lună de zile.

Veşti proaste pentru Victor Piţurcă: unul dintre cei mai buni "olteni" în acest sezon, Valentin Iliev (30 de ani), s-a accidentat vineri seara şi a devenit indisponibil pentru circa 30 de zile. Stoperul bulgar s-a rupt la echipa naţională, unde revenise după doi ani de pauză, în meciul din Ţara Galilor, cîştigat de echipa sa cu 1-0. Iliev a început partida ca titular, dar a fost nevoit să iasă de pe gazon în minutul 37. Primul diagnostic al medicilor e ruptură musculară, ceea ce înseamnă aproximativ patru săptămîni de pauză.

Iliev, care era suspendat pentru meciul cu Braşov, din etapa viitoare, riscă să rateze şi întîlnirile cu FC Vaslui, Urziceni şi Pandurii, în "optimile" Cupei României. Fundaşul central e aşteptat în aceste zile în Bănie pentru a fi supus unui control medical amănunţit şi nu e exclus să fie trimis în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevici, unde a fost recuperat şi Ovidiu Dănănae. Locul său în centrul defensivei va fi luat de Mădălin Ciucă, Piţi neagreîndu-l pe David Lopes, cealaltă variantă pentru înlocuirea bulgarului.

3 goluri a marcat Iliev pentru Craiova în acest sezon, fiind cel mai bun marcator al Ştiinei, alături de Wobay

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
napoltenian
napoltenian  •  10 Octombrie 2010, 17:24

Vedeti in profilul meu linkul cu video despre tifoseriile din Craiova si Napoli sau cautati pe youtube: "Napoli e Craiova"

napoltenian
napoltenian  •  10 Octombrie 2010, 17:21

Iliev Capitanul Craiovei !!! Am facut un clip despre tifoseriile din Craiova si Napoli bazat pe articolul din Napolisoccer. Vedeti linkul de youtube in profilul meu, sau cautati pe youtube : "Napoli e Craiova".

tz69
tz69  •  10 Octombrie 2010, 13:37

meci nebun in Costa Rica: sase eliminari dintre care patru in 12 minute.vezi VIDEO: ://www.banatsport.ro/stiri/video-se-%C3%AEnt%C3%A2mpl%C4%83-%C3%AEn-costa-rica-%C5%9Fase-elimin%C4%83ri-dintre-care-patru-au-fost-%C3%AEn-doar-12-minute

Vezi toate comentariile (5)
Comentează