INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSAR EURO 2012

Iovan trage un semnal de alarmă: "Franţa este mult mai puternică decît pare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Antrenorul secund al echipei naţionale, Ştefan Iovan, a comentat situaţia Franţei, care a părăsit ruşinos Campionatul Mondial după ce a terminat pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. Totodată, Iovan a tras şi un semnal de alarmă în privinţa preliminariilor Euro 2012, cînd vom juca împotriva "cocoşului galic".

"Mocnea ceva cu mult timp în urmă la francezi şi acum s-a spart buba. Oricum, nu este normal ca jucătorii să ajungă să se comporte astfel. Acolo sînt supervalori, dar nu sînt rezultate"
, a afirmat Iovan la sportro.

"Franţa este mult mai puternică decît pare. Din punctul nostru de vedere, nu este bună schimbarea lui Domenech, dar decizia era luată"
, a mai continuat el.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
alpin
alpin  •  23 Iunie 2010, 12:09

Asta ae situatia. Francezii au jucatori, dar nu au avut antrenor! La noi, in era de neagra amintire "Piturca" a fost la fel!! Acum, Franta va avea jucatori de valoare si antrenor ... la fel!! Noi, acum, avem antrenor bun, dar nu mai avem jucatori!!! Trebuie adusi jucatori ai fratilor Becali. Dar, cei mai buni jucatori romani NU AU contract cu mafiotii Becali!!! Deci, sanse ZERO!!!

fanecfr
fanecfr  •  23 Iunie 2010, 11:46

tipic romanesc noi mergem la razboi si speram c adusmanu sa se impuste singur si apoi sa venim sa ne laudam cat de curajosi sintem.rusine pt asemenea articole

cata2630
cata2630  •  23 Iunie 2010, 11:39

a gandit adanc tare iovan... normal ca e tare. dar acum cine nu e tare pentru nationala lu razvanel...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează