INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Lucescu Jr.: "Dacă aş vorbi despre Marica, ar fi o reacţie agresivă"

lucescu marica
lucescu marica

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, nu vrea să justifice de ce nu s-a întors cu echipa din Franţa, preferînd să rămînă pentru partida Franţa - Luxemburg şi a spus care sînt relaţiile între el şi Ciprian Marica.

 

"Nu trebuie să explic de ce am rămas în Franţa. E viaţa mea, fac ce vreau. Din punct de vedere profesional, am rămas să le văd pe aceste două echipe la joc, dar totodată fiecare om are dreptul la concediu. Eu muncesc în fiecare zi, n-am avut sîmbătă şi duminică libere, aşa cum au alţii", a spus Lucescu pentru Evz.

Acesta a comentat şi reacţia lui Ciprian Marica. "Nu aş vrea să comentez pentru că ar însemna să intru în dispută cu un jucător. Dacă ar fi să comentez despre Marica, aş comenta agresiv. Aşa că prefer să tac", a încheiat Răzvan Lucescu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
vladutzzz89
vladutzzz89  •  12 Octombrie 2010, 17:15

noi avem jucatori la echipa ca Roma, Lazio, Palermo, Fiorentina, Inter, Dinamo Kiev, Shaktior, Porto, Schalke, Stuttgart, Monaco, Koln. echipe bune si foarte bune. slovacia cati jucatori de calitate are? (in afara de Hamsik, stoch). Slovenia?....

garneata
garneata  •  12 Octombrie 2010, 12:39
Postat de haxor pe 12 Octombrie 2010, 11:40

@garneata, mai lasa-ma tata cu Mutu,tu compari escapadele si orgiile lui Mutulica cu faptul ca asta a ramas la Paris!? Omu a ramas ptr meciul urmator al Frantei si daca a spus ca face ce vrea a vrut s-o spuna ca o provocare si pana la urma si daca ramanea ce atata istorie?Problema mea e ca nu merge echipa,ca vedeta de carton Marica are loc de veci la nationala,ca sunt oameni ce vor sa reinstaleze cel mai golan fotbalist din istoria Romaniei in scaunul de rege cand el nu e decat un neserios!!!

@haxor: in primul rand eu nu am decat un singur exemplu sa arat ce fel de om este razvan; iar in al doilea rand , putin imi pasa ce face mutu , marica, chivu sau alti jucatori in afara meciului de joc, pe mine ca suporter ma intereseaza sa vad ca nationala joaca ,ca jucatorii cu "probleme" ma pot face sa sper la o victorie indiferent de echipa adversa,nu sa ma rog sa nu luam bataie . Iar razvn e de vina pentru selectie si stilul de joc al nationalei.

bigbelly
bigbelly  •  12 Octombrie 2010, 12:04

Razvane tata, ramai acolo de tot. Noi astia, "altii", care avem sambetele si duminicile libere ca nesimtitii, nu te meritam. Nu suntem in stare sa vedem ce super-echipa esti pe cale sa dai lumii din adancul (era sa spun "din putul") gandirii tale, a lu' taica-tu, a lu' nas-tu', si a cui mai arde gazu' pe langa tine. Ramai acolo, ia-i si pe Florescu, Cocis, Zicu, Lobont, Tamas, Roman si pe cine mai vrei tu. Cat despre Marica, fii agresiv: arde-i doua palme, ca de vorba buna nu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează