INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SUEDIA - FRANŢA, AZI, 21.45, ÎN DIRECT PE TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Milionari? » Jucătorii suedezi vor împărţi un milion de euro dacă încurcă Franţa

"Batem pentru onoare", promite Ibrahimovici, care și-a etalat colecția de tatuaje și în fața lui Hodgson // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 20:53

Federaţia suedeză a motivat financiar trupa lui Ibrahimovici ca să nu plece acasă cu 0 puncte.

A doua echipă eliminată de la Euro 2012 nu vrea să plece acasă cu mîna goală. Învinsă de Ucraina şi de Anglia, Suedia e sigură de "lanterna" grupei, deci nu mai poate spera la milionul de euro garantat de UEFA locului 3, însă diseară vrea să strice socotelile Franţei la despărţirea de Kiev şi de turneul final.

Ca să uite de conflictele acute din lot şi de ratările de pînă acum, federaţia de la Stockholm încearcă să-i motiveze cumva pe jucători. Şi le-a promis lui Ibrahimovici şi compania întreaga primă pe care o vor încasa de la forul continental în cazul în care vor obţine cele trei puncte, adică să împartă un milion de euro.

495608-caseta-suedia-franta.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ernesto365
ernesto365  •  19 Iunie 2012, 14:22

cred ca banii acestia vin de la ahmetov!

hmmmm
hmmmm  •  19 Iunie 2012, 12:15

Repede, DNAul ce face? Uite ca sunt premiati fara un obiectiv real! O alta valiza!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează