INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA

Mircea Sandu îşi reafirmă sprijinul pentru Răzvan Lucescu

Razvan Lucescu, Mircea Sandu
Razvan Lucescu, Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că Răzvan Lucescu se bucură de tot sprijinul din partea sa şi a Federaţiei.


"Eu am spus-o şi o repet, Răzvan e la început, un început care poate da perspective naţionalei. Nu îi mărim salariul, e criză, îi mai luăm din el, dar rămîne.

Un antrenor, pentru a face performanţă, are nevoie de timp, mai ales la naţională. El are echipa la dispoziţie aproximativ 4 zile înainte de un meci. E greu să scoţi într-un an de zile ceva. Ah, poţi dacă ai o superechipă", a spus Mircea Sandu la "Recursul Etapei", de la GSP TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
vbga
vbga  •  11 Octombrie 2010, 01:14

acum 2 saptamani razvan si mircea sandu s-au intalnit, la un restaurant din bucuresti,cu n.gheara atunci sa hotarat ca mutu sa se intoarca la nationala si drept rasplata razvan primeste o prelungire a contractului si o marire de salariu.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  11 Octombrie 2010, 01:08

Eu unul am incredere in Razvan,dar trebuie sa se gandeasca mai mult la selectie in meciurile urmatoare.Romania a jucat destul de bine cu Franta,jocul echipei fiind in crestere.Cred ca schimbarea lui Cosici trebuia facuta mai devreme si Florescu inlocuit ceva mai devreme.Un Apostol,Adrian Cristea sau Herea poate face fata in ultimele 20-30 de minute,dar asta este doar parerea mea.Oricum,eu sunt multumit de felul in care s-au daruit pe teren si jocul a fost destul de placut.Aceeasi atitudine.....

milan6
milan6  •  11 Octombrie 2010, 00:46

astia ii fac in ciuda lui nea Giovy! vor sa-i crape inima lui Il Consigliere! pai sa nu-i faci de la brau in jos?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează