INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DISEARĂ, GRUPA B » AUSTRIA - GERMANIA (ORA 21:45, TVR 1)

Nervi

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

Nemţii dau în selecţioner pentru că a permis soţiilor accesul în cantonament.

Pe unii dintre jucătorii ger­mani i-au lăsat efectiv nervii înaintea meciului de diseară, cu Austria, capital pentru ac­ce­derea în “sferturile” competiţiei. Săptămînalul Bild am Sonntag a relatat despre un adevărat scandal în sînul lotului pe tema opor­tu­ni­tăţii prezenţei soţiilor şi iubitelor în cantonamentul de la Ascona.

“E normal ca doamnele să fie văzute atît de des plimbîndu-se prin hotel sau la piscină cînd pe băieţi îi aşteaptă o partidă de care depinde calificarea?”, întreabă Bild. “Nu!”, au sărit în sus unii ju­cători, care le-ar fi reproşat deschis selec­ţio­nerului Low şi managerului Bier­hoff: “Aşa nu-i mai stă nimănui ca­pul la fotbal!”.

Replica selecţionerului? “În­ţe­le­gerea mea cu băieţii a fost ca a doua zi după joc, soţiile şi copiii să aibă acces în hotel de la prînz şi pînă seara. Chiar şi în cazul unei înfrîn­geri, cum s-a întîmplat cu Croaţia! Începînd de vineri seară, ei s-au putut concentra exclusiv la con­frun­tarea cu Austria”.

Klose cotra Gomez
Disensiuni sînt şi între atacanţi. Primul vizat a fost Gomez, despre care se spune că a jucat prost pentru că-i stă capul numai la Bayern, după ce a semnat un precontract cu munchenezii. “Unii îşi văd doar interesul”, s-a plîns Klose, care i-ar putea fi coechipier la bavarezi. Dar şi Klose e contestat. “Coechi­pierii i-au reproşat imobilitatea”, a dezvăluit Bild, care-l citează pe fostul internaţional Effenberg: “Lui «Miro» îi trebuie un şut în fund”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  16 Iunie 2008, 13:05

ma faci sa rad...ai gandit inainte sa scrii?

 •  16 Iunie 2008, 11:09

cea mai proasta echipa, din cea mai tampita tzara din lumeeee!looseri pe linie! tuturor jucatorilor, cu exceptia lui podolski, le trebuie suturi in fund!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează