INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSAR

Nici Donadoni nu vrea clauze de obiectiv

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Ce nu-i convine lui Piturca, iata ca nu e nici pe placul lui Roberto Donadoni. Federcalcio vrea sa-i conditioneze semnarea unui nou contract pina in 2010 de indeplinirea unui obiectiv la Euro 2008. Nu doar sa treaca de grupa C in care se va duela cu “tricolorii”, ci sa ajunga macar in semifinale! Selectionerul italian nu e de acord si doreste sa i se acorde incredere oarba, asa cum a incercat si Piturca sa obtina in discutiile cu federatia noastra. Daca Donadoni va accepta oferta forului de la Roma, atunci va primi si o marire substantiala de salariu. Daca nu, cum pe 18 iulie i se termina contractul, selectionerul actual ii va ceda locul cel mai probabil lui Carlo Ancelotti, care in vara s-ar desparti de AC Milan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează