INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI GRUPA C » OLANDA - ITALIA (LUNI, 21:45)

Nici Robben

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

După Babel, şi Robben s-a accidentat. Ratează meciurile cu Italia şi Franţa. Olandezii, fără aripă stîngă!

Portocaliii chiar n-au noroc. Sîmbătă, 31 mai, Babel a suferit o leziune la liga­men­te­le gleznei drepte! 5-7 săptămîni de pauză, Euro ratat!

Ieri, la exact o săptămînă, alt ghinion: s-a accidentat şi Robben! Antrenamentul a fost închis, dar ziariştii din Hexagon au aflat ce s-a întîmplat. Jucătorul cel mai în formă al batavilor s-a strîmbat de du­rere după un şut la poartă. Vă­­zînd reacţia acestuia, Van Bas­ten a înţeles imediat. Alt coşmar.

Arjen are o întindere la ad­duc­­tori, muşchii care se refac cel mai greu. Meciul cu Italia e pier­dut şi, aproape sigur, sprinterul nu va fi recuperat nici contra Fran­ţei!

“Am primit o lovitură dură, direct în plex. E păcat pentru Rob­ben, însă mai ales pentru echipă. Babel out, Arjen out nu ştiu cît, aripa noastră stîngă e ruptă”, s-a plîns selecţionerul, care nu re­nunţă totuşi la el. “Sper ca medicii să facă o minune şi să-l readucă pe te­ren cît mai curînd pe Robben”.

6 accidentări a avut Arjen Robben în acest sezon.

Intră Kuyt?

Cum Van Persie e în urmă cu pregătirea, nejucînd nici un meci din 25 aprilie din cauza accidentării de la coapsă, acesta va fi probabil re­zervă luni, cu Italia. Cine va juca? Dacă Van Basten va menţine sis­te­mul 4-2-3-1, are două variante pe flancul stîng: Kuyt ori Afellay . Sau Van der Vaart va trece pe stînga, Sneijder va fi playmaker şi Kuyt pe dreap­ta. Selecţionerul nu-l va folosi cu Italia nici pe Melchiot, accidentat la coapsă.

Conflict

O altă problemă în lotul olandez. După ce Van Persie (foto) l-a lovit pe Sneijder la antrenamentul de joi, uşor accidentat la gleznă, s-a speculat că ar fi făcut-o intenţionat. Un reporter batav l-a întrebat direct pe Van Persie, care a reacţionat furios: “Sînteţi nebuni? Cum să mă bănuiţi de aşa ceva? Nu mi-aş putea scoate din joc un coleg niciodată. Cum să-mi treacă prin minte o asemenea absurditate?”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează