INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGELA MERKEL PROVOACĂ ZÎZANIE

“Nu treceţi de grupe!”

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

“Bild” s-a revoltat după ce olandezii au scris că premierul german e fanul lor deoarece îi place oranj.

Deşi sînt în grupe diferite la Euro 2008, olandezii, adversarii “tricolorilor” din 17 iunie, şi germanii nu rezistă tentaţiei de a se împunge reciproc. A fost de ajuns ca ziarul De Telegraaf să titreze “Şi Angelei Merkel îi place oranj” în dreptul unei fotografii cu can­celarul german purtînd o bluză în culorile “por­tocalelor” că nemţii au sărit ca arşi.

Cotidianul Bild pretinde că Merkel nu poate fi suporterul unor loseri: “Olandezii au opt participări la Mondiale, şapte la Euro şi un singur titlu cîştigat, în 1988. Iar la acest turneu final vor sărbători un jubileu trist: 20 de ani fără trofee!”.

Tabloidul german n-a trecut cu vederea nici afirmaţia lui Van Nistelrooy (foto), potrivit căruia Olanda scoate talente pe bandă rulantă, care ajung la cluburi mari şi cuceresc numeroase titluri. Acum a venit vremea să triumfe şi cu «naţionala»”.

Replica Bild-ului? “Ghi­nion! Van Nistelrooy a uitat că e în grupa morţii, cu Franţa, Italia, Ro­mânia, şi îl paşte o eliminare încă din faza grupelor”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  05 Iunie 2008, 09:39

Si uite asa va scade audienta... Din fericire majoritatea s-au saturat de articolele astea penibile copiate din Cancan sau Click sau Libertatea. Degeaba va laudati cu audientele voastre pe prima pagina cand de fapt scad si o sa tot scada daca o tineti asa. Noapte buna ( Si dati-l afara pe baiatu asta, va faceti un bine)

 •  05 Iunie 2008, 01:59

Si cu ce-a provocat Merkel zazanie? Ati fost, sunteti, si veti ramane niste idioti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close