INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - RUSIA 1-3

“O lecţie”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2008 00:00

Victoria Rusiei în faţa Olandei a şocat lumea fotbalului din România care îi consideră pe ruşi deja cîştigătorii Campionatului European.

Fostul internaţional Viorel Mol­do­van vede în Rusia a tre­ia surpriză din istoria Eu­ro­pe­nelor, după Danemarca 1992 şi Gre­cia 2004: “Au alergat tot me­ciul la intensitate maximă şi au oferit 120 de minute de spectacol. Aceas­tă par­tidă reprezintă un e­xemplu pentru noi, românii. Guus Hid­dink spu­nea înainte de meci că vor ataca de frică şi că nu se vor apăra şi iată, au învins Olanda. Ru­şii vor cîştiga Euro!”.

De partea cealaltă, Răzvan Raţ zice că şi “tricolorii” ar fi izbutit să învingă “Portocala mecanică” dacă ar fi jucat împotriva primei lor e­chi­pe şi nu celei a rezervelor. “O­lan­da părea imbatabilă în grupe şi credeam că nu îi mai poate opri ni­meni. Dacă ar fi jucat cu prima e­chi­pă împotriva noastră, poate că şi noi am fi făcut acelaşi meci, ca să nu mai spună nimeni că pe noi ne-a bătut a doua echipă a lor. Păcat că nu ne putem lua revanşa!”, a co­men­tat fundaşul lui Şahtior pe un ton dezamăgit.

“Ei investesc, noi păcălim”

Liţă Dumitru crede că “ruşii au bă­gat bani unde trebuie, nu în prostii, şi au cîştigat Cupa UEFA plus că şi-au făcut această echipă na­ţio­nală. Noi nu investim, păcă­lim”. El a mai spus că “noi cum să îi batem pe olandezi dacă nu îi atacăm? Ruşii au arătat de la început ce intenţii au”.

“Este o crimă că n-am cîştigat Euro! Sîntem mai buni decît Olanda şi Rusia, am fost foarte ghinionişti. Cu tactica noastră i-am bătut rău pe ruşi în acel amical la Bucureşti”
Mitică Dragomir preşedinte LPF

“Acest rezultat reprezintă o surpriză imensă. După această victorie, ruşii sînt favoriţi la cîştigarea Campionatului European”
Cosmin Contra fundaş România

“Normal că e fascinant ce au reuşit ruşii. Dar, spre deosebire de noi, care sîntem, toţi, după un an epuizant, ei au plecat la Euro din plin campionat, sînt la potenţial sută la sută. Asta s-a văzut în tonusul lor”
Dani Coman portar România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  23 Iunie 2008, 10:17

mitica, dute si ia-ti pastila.

 •  23 Iunie 2008, 09:49

sper ca ati vazut care este valoarea noastra, acum nu are rost sa ne lamentam dar trebuie sa schimbam totul incepind cu piti ,el sa mearga la barbut si sa lase fotbalul este limitat suntem o rusine de echipa sa mai ziceti de rusi sau de turci ca sunt limitati,noi nu suntem instare sa ne facem o analiza proprie si sa vedem care este valoarea noastra reala deci ciocu mic si mai multa seriozitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează