INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

Obsedaţi de blat » ”Piticii” italieni speriaţi că vor păţi ca-n 2004

Giovinco,
Giovinco, "furnica atomică" (1,64 m), a fost copleșit în duelul cu Schildenfeld, fundașul croat cu 27 cm mai înalt decît el Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 10:27

După Suedia - Danemarca 2-2 în urmă cu 8 ani, azzurrii îi imploră pe spanioli să joace corect. ”Nu-şi vor mînji cariera. Nu vom fi mortul grupei”, declară Buffon


Himera "biscotto", blat în italiană, le bîntuie iar minţile elevilor lui Prandelli. După opt ani de la episodul Suedia - Danemarca 2-2, "scenariul" s-ar putea repeta luni, la Gdansk, între primele două clasate din grupă. Acelaşi scor în duelul Spania - Croaţia îi va trimite acasă pe azzurri, care bat degeaba Irlanda!

Fotbaliştii îi imploră pe iberici să joace corect. "Spaniolii sînt campioni mondiali şi trebuie să bată. Nu stau de calcule şi nu-şi vor murdări carierele cu-n rezultat care să-i facă de rîsul Europei. Nu noi vom fi mortul grupei", a spus Buffon. Care a explicat şi diferenţa faţă de Euro 2004: "Atunci erau implicate două echipe mediocre". L-a completat Bonucci, celălalt italian implicat în ultimul scandal de pariuri în Il Calcio: "Sînt profesionişti şi nu vor accepta astfel de combinaţii. UEFA va sta oricum cu ochii pe ei".


5,5 este cota la pariuri oferită de agenţia bwin pentru un egal 2-2 în meciul Spania - Croaţia

"Partide trucate? Mi se pare că alţii au probleme cu asta. Buffon să facă bine să se uite în ograda lui"
Vedran Corluka, fundaş Croaţia

Banană pentru Balotelli
După ce fanii spanioli l-au agasat cu ţipăte de maimuţă la meciul de debut, Balotelli (foto, care ameninţase că face "moarte de om" pentru rasism) a devenit din nou victima abuzurilor. Suporterii croaţi i-au aruncat o banană în teren în minutul 70, în momentul în care atacantul italian de culoare a fost înlocuit cu Di Natale. UEFA a deschis o anchetă, federaţia de la Zagreb riscînd să fie amendată, mai ales că fanii croaţi au aruncat şi cu torţe întrerupînd meciul.

"Am răguşit ţipînd la el!"
Prandelli a explicat mutarea care a întors soarta meciului, permiţînd croaţilor să echilibreze şi apoi să egaleze. "Un sfert de oră am ţipat la Balotelli în repriza a doua. Am răguşit strigîndu-i să ţină mingea ori s-o dea în adîncime. Îmi iubesc jucătorii şi trebuie să le spun adevărul. Mario are un potenţial mare, însă trebuie să crească. Are nevoie de răutate şi de atenţie", a declarat selecţionerul Italiei.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
draptor
draptor  •  16 Iunie 2012, 18:43

sper sa vad italia afara de la EURO!!!au un stil de joc care face :CACARE!!!

alexutu7
alexutu7  •  16 Iunie 2012, 18:28
Postat de albert01 pe 16 Iunie 2012, 13:57

hai c-am luat o bere si mi-am revenit.la spa-cro 1-1 si ita-irl 4-0,la clasamentul in 3 este egalitate perfecta,iar urmatorul criteriu este golaverajul general,din cite stiu.si vor ajunge asa spa 6-2,ita 6-2,cro 5-3,cu clasamentul final in aceasta ordine,spa si ita dupa coeficient si cro golaveraj inferior.desi italienii nu prea sint obisnuiti sa cistige la mai mult de 2 goluri,da`maistii?

@albert01 primul criteriu de departajare este nr de puncte in meciurile directe dintre spania, croatia si italia (cate 2 de fiecare daca spania si croatia remizeaza); al doilea criteriu este golaverajul in meciurile directe, NU cel general. deci,daca spania si croatia se inteleg pt un cel putin 2-2 elegant, ii chisa-n freza pe italieni de nu se vad...

albert01
albert01  •  16 Iunie 2012, 13:57
Postat de ulle pe 16 Iunie 2012, 11:13

Daca Spania si Croatia termina la egalitate cu un scor de la 2-2 in sus, Italia poate sa bata si cu 31-5 ca tot este eliminata. La egalitate de puncte se face clasament in 3, Spania, Croatia si Italia, moment in care primele 2 vor sta mai bine la golaveraj pentru ca vor fi inscris mai multe goluri decat italienii.

hai c-am luat o bere si mi-am revenit.la spa-cro 1-1 si ita-irl 4-0,la clasamentul in 3 este egalitate perfecta,iar urmatorul criteriu este golaverajul general,din cite stiu.si vor ajunge asa spa 6-2,ita 6-2,cro 5-3,cu clasamentul final in aceasta ordine,spa si ita dupa coeficient si cro golaveraj inferior.desi italienii nu prea sint obisnuiti sa cistige la mai mult de 2 goluri,da`maistii?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează