INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA B » CROAŢIA - GERMANIA 2-1

Panică!

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

“Jogi, acest faliment ne produce teamă”, s-a adresat Bild selecţionerului Joachim Low, după eşecul cu Croaţia.

Nemţii au aflat ce înseamnă tea­ma. Evoluţia dezas­truoa­să din confruntarea de joi cu Croaţia (1-2) i-a panicat atît de tare încît îşi fac probleme pentru întîl­nirea decisivă, de luni, cu Austria. “După 2-0 cu Polonia, în debut, ne puneam doar problema cîştigării gru­pei. Acum ne aşteaptă un duel de a fi sau a nu fi la Euro cu vecinii austrieci”, a punctat coti­dianul Bild.

Tabloidul german crede că pro­blema jucătorilor lui Joachim Low “e în primul rînd de ordin psihic. Au fost mult prea siguri pe ei după ce au defilat în primul meci. Era întîia noastră victorie la Euro după 12 ani şi toţi au crezut că gata, sîntem din nou pe cai mari”.

Teza Bild-ului e susţinută şi de căpitanul Michael Ballack: “Ne-am văzut cu sacii în căruţă prea de­vre­me. Am crezut că totul va merge de la sine şi concentrarea n-a mai fost aceeaşi. Acum trebuie să ne adu­nămcît mai repede pentru că altfel riscăm să ne facem de rîs şi să pă­răsim competiţia din grupe, cum s-a întîmplat şi la ultimele două tur­nee finale”.

Le trebuie un punct

Un lucru e clar înaintea duelului Austria - Germania de luni. Cele două reprezentative nu mai pot repeta blatul de la Mondialul din 1982, cînd nemţii au bătut cu 1-0 şi s-au calificat împreună în dauna Algeriei, la capătul unui meci rămas în istorie sub denumirea “Pactul de la Gijon” . Acum, în condiţiile în care Croaţia şi-a acontat primul loc în grupă, Germania poate merge în “sferturi” de pe doi cu un succes sau cu o remiză. Dar pe austrieci nu-i ajută decît o victorie, şi aceea la un scor care, în caz că ar rămîne la egalitate de puncte cu Polonia, să le asigure un golaveraj superior.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează