INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Pantilimon: "Franţa rămîne favorită, noi încercăm să ţinem poziţia a doua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Portarul echipei naţionale, Costel Pantilimon, care a făcut un meci excelent pe Stade de France, crede că România mai are doar şanse la locul 2.

"Sîntem supăraţi că am luat gol tîrziu, era bun şi un egal. Am înţeles că a fost şi ofsaid, ne pare rău că nu am scos mai mult.

Poate nu am început aşa bine cum ne aşteptam, dar se joacă, mai sînt şanse, Franţa rămîne favorită, noi încercăm să ţinem poziţia a doua.

Franţa a arătat că e o echipă de valoare, noi am ţinut ritmul cu ei pînă la un moment dat", a zis Pantilimon la sportro.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
claustrofobus
claustrofobus  •  10 Octombrie 2010, 02:10

sincer am fost la vreo 5 centimetrii de un rezultat mare azi. daca mingea lui sapunaru era 2 centimetrii mai in interior era 1-0 pt. noi. iar daca mana lui panti era 3 centimetrii mai in afara scotea sutul aluia remi. asta e cat despre offside. a fost dar la fel putea sa nu fie rezultatul era tot gol. dupa parerea mea. a fost gresala de aparare si de arbitru.

el_diez78
el_diez78  •  10 Octombrie 2010, 00:41

pacat de cativa jucatori de la nationala care au ghinionul sa fie contemporani cu il muce,cocis.d niculae..aste sant minusurile cele mai vizibile la nationala...doar cu noroc putea marca ropmania in seara asta in nici un caz dupa o faza lucrata...lucescu impune tika-taka cu apararea..pana si atacantul paseaza ultimului aparator...jenant

lombard
lombard  •  10 Octombrie 2010, 00:35

Bravo Pantelimon!Ma bucur ca te-au titularizat. Iar pe aceasta cale tin sa le spun celor care te-au contestat SA LE FIE RUSINE pt modul cum te-au vorbit. Numai bine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează