INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, AZI, 21:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pantilimon titular » Surpriză sau diversiune?

Articol de , - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Răzvan Lucescu l-a folosit în ultima parte a antrenamentului de aseară pe Pantilimon la titulari, însă în anturajul echipei se ştie că apără tot Lobonţ.

Răzvan Lucescu a lăsat senzaţia că vrea să-i aiurească pe eventualii spioni albanezi. La antrenamentul de aseară el l-a folosit la un moment dat pe Pantilimon la titulari. Însă în anturajul echipei se ştie că apără tot Lobonţ.

Surpriză sau diversiune? O idee ce stă la baza surprizei este că timişioreanul are 2,03 metri şi ar putea face faţă mai bine decît Lobonţ în faţa atacanţilor albanezi destul de înalţi.

Pentru a proteja gazonul de pe arena centrală, "tricolorii" s-au pregătit ieri după-amiază pe terenul secund al complexului Ceahlăul. Şedinţa tehnică a început puţin după ora 17:00 şi a fost deschisă presei doar primele 20 de minute.

Lobonţ n-are probleme
După ce porţile s-au închis, selecţionerul a împărţit lotul în două. La miuţa de pe jumătate de teren, portarii folosiţi la cele două echipe au fost Pantilimon şi Tătăruşanu. Mai mult, Lobonţ a făcut schimb cu portarul stelist, Panti rămînînd mereu între buturi. Pe finalul antrenamentului, Răzvan a exersat fazele fixe cu titularii la una dintre porţi, iar în poartă a fost din nou Pantilimon, şi nu Lobonţ. Acesta s-a pregătit la cealaltă poartă, cu rezervele, fără să dea de bănuit că are avea vreo problemă medicală.

Cei mai înalţi albanezi
Nume    Post    Înălţime
Curri    fundaş    1,92 metri
Bogdani    atacant    1,91 metri
Dallku    fundaş    1,87 metri
Cana    fundaş    1,86 metri
Salihi    atacant    1,85 metri

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (28)
mg_seba
mg_seba  •  03 Septembrie 2010, 15:04

unul dintre cei mai prosti portari din campionat..parerea mea

mihai0011
mihai0011  •  03 Septembrie 2010, 14:34

tatarusanu

flocu_mondialu
flocu_mondialu  •  03 Septembrie 2010, 14:10

sper sa fie diversiune

Vezi toate comentariile (28)
Comentează