INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  REACŢII LUMEA FOTBALULUI

“Penibili!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Foştii internaţionali critică atitudinea fricoasă a jucătorilor şi tactica defensivă a lui Piţurcă.

Ioan Andone crede că obiectivul calificării ar fi trebuit să-i mo­ti­ve­ze mai mult pe “tricolori” în fa­ţa batavilor. “Am ajuns să avem şan­sa de a trece de grupe, dar n-am avut curaj, lucru de care aveam ne­vo­ie. Piţurcă a avut o strategie bu­nă în prima repriză, jucînd la 0-0, însă în partea a doua ar fi trebuit să rişte mai devreme!”, a declarat an­tre­norul lui CFR Cluj. De aceeaşi pă­re­re este şi fostul internaţional Liţă Du­­mitru: “Piţi a încercat ceva, dar cum am luat gol, trebuia să rişte pen­­tru a putea învinge. Nu am pus mai deloc în pericol poarta olan­de­zilor, deşi ei nu au dat impresia că vor să cîştige”. Mai categoric a fost Dănuţ Lupu: “Am fost pe­ni­­bili! Ăia au jucat cu re­zer­ve­le, dar cum să-i baţi cînd Piţurcă a aplicat tac­tica cu şapte fundaşi? Cred că ne bă­teau şi cu echipa a treia!”.

“Cu doar trei jucători de valoare nu poţi face faţă cerinţelor unui turneu final. Dacă am fi fost în altă grupă, reuşeam să ne calificăm datorită jocului distructiv”
Liţă Dumitru fost internaţional român

“Atît s-a putut! Faţă de condiţiile din România, echipa a făcut meciuri peste aşteptări şi merită felicitată. Eu nu speram nici măcar la atît”
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  21 Iunie 2008, 10:19

piturca trebuie schimbat, nu are fotbal in cap cun nu a avut nici ca jucator; ce a facut Dica? absolut nimic, un anonim, ca toata echipa de altfel; ca am luat numai 2 goluri? cand te aperi cu 10 fundasi e normal sa nu iei nici un gol; dar noi ne-am depasit pe noi insine, sa luam doua; de la acest campionat european numai exista nationala pt mine; mi-ar fi rusine ca jucator sa vin la echipa nationala si sa fac NIMIC; astia sunt circari nu jucatori de fotbal.

 •  19 Iunie 2008, 17:11

Cand va creste valoarea campionatului intern si asta dupa ce blaturile se vor reduce la minim ca de eliminat nu se vor elimina,atunci cred eu ca doar jucatorii din campionatul intern fara vedete din alte campionate vor face meciuri internationale bune!Pana atunci jucam cu jucatori promovati pe criterii de bisnita si lasam jucatorii de valoare acasa,sa se obisnuiasca sa se dea la o parte cand interesele o cer!!!

 •  19 Iunie 2008, 14:08

Eu stau sa ma gindesc daca chiar putem , suntem in stare de atacuri periculoase in fata unor echipe atit de bine cotate pe plan mondial!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează