INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MEDICII RECOMANDĂ: MARICA SĂ NU SE ANTRENEZE 4-5 ZILE

Pierde Italia!

Articol de , - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

După ce s-a lovit cap în cap cu Marius Niculae, la un joc-şcoală, Marica a suferit o comoţie. A leşinat la spital, apoi a vomitat. El acuza şi aseară ameţeli.

Din nou alarmă în tabăra Ro­mâniei, la antrenamentul de ieri dimineaţă al “trico­lo­ri­lor”, desfăşurat pe AFG Arena din St. Gall. Ciprian Marica s-a acci­dentat grav în timpul jo­cului-şcoa­lă. La o fază în faţa porţii lui Marius Po­pa, ata­cantul se pregă­tea să reia cu ca­pul o cen­tra­re, dar a fost izbit pu­ter­nic din cea­fă, cu capul, de Marius Niculae. Practic, cei doi prieteni s-au lovit cap în cap.

În urma impactului, Marica a că­zut secerat pe gazon, pradă unei comoţii. A stat inert cîteva zeci de se­cunde. Staff-ul medical a in­ter­venit imediat. Ata­cantul nu putea să se ridice. L-a ajutat doctorul Pompiliu Popescu, care i-a acordat îngrijiri circa 20-25 de minute.

Familia este îngrijorată
Marica a mers totuşi încet şi susţinut de membrii staff-ului me­dical pînă la salvare, care l-a trans­portat de urgenţă de la stadion direct la “Kantonsspital” din St. Gal­l, unde a fost însoţit de me­di­cul Pompiliu Popescu.

Acolo, Ma­ri­ca a leşinat şi a vo­mitat de cîteva ori. Ana­li­zele n-au relevat nici un he­matom, dar jucătorul era ameţit şi la re­venirea la Santispark. Medicii el­veţieni au recomandat ca ju­că­torul să nu se antreneze ur­mă­toarele 4-5 zile.

Sorina Marica, mama jucă­torului, era îngrijorată aseară: “L-am sunat pe Ciprian. Avea vocea stinsă. Zicea că e obosit şi are a­me­ţeli ”. Mircea Marica, tatăl fot­­balistului, va ajunge astăzi în can­tonamentul “tricolorilor”.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
 •  11 Iunie 2008, 12:05

asta cu lesinatul nu o mai cred....cum multe alte porcarii scrise de voi nici nu le mai citesc...

 •  11 Iunie 2008, 11:59

bine ca am scapat de marica, e unul din jucatorii ajunsi la nationala pe pile.................... multumim sageata....

 •  11 Iunie 2008, 11:01

Eu sper sa-si revina si sa joace macar la meciul cu Olanda. E pacat ca un jucator atat de talentat sa aibe parte numai de ghinioane. Insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează