INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  UEFA AMENINŢĂ

Platini: "Fără Kiev, nu se joacă în Ucraina"

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Michel Platini e tot mai îngrijorat de situaţia lucrărilor la stadioanele din Ucraina, care va găzdui împreună cu Polonia Euro 2012. Şi a dat un ultimatum autorităţilor de la Kiev şi Lvov, stadioanele la care se întregistrează cele mai mari întîrzieri faţă de planificare.

 

"Dacă noua arenă din Kiev nu va fi gata la timo, atunci nu vom mai juca deloc în Ucraina", este mesajul foarte clar transmis de preşedintele UEFA transmis azi de la Bruxelles. "Sînt preocupat, dar rămîn încrezător pentru că problemele nu par insurmontabile", a explicat şeful forului suprem continental. Nu mai departe de săptămîna trecută au apărut semnale că stadionul din Lvov nu va fi terminat la termenul fixat, în prezent fiind doar în stadiul incipient al fundaţiei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează