INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Răzvan Lucescu: "Chiar dacă nu ne calificăm, nu plec. Cu ce sînt eu vinovat pentru cele întîmplate?"

razvan lucescu
razvan lucescu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, spune că nu va demisiona de la cîrma naţionalei chiar dacă nu va reuşi să se califice la turneul final din 2012.

 

"Chiar dacă nu ne calificăm, nu plec. Ştiu că am zis că dacă nu ne calificăm, îmi dau demisia, dar nu mereu puntem spune lucruri exacte. Oferta de a îmi prelungi contractul vine ca un semn de apreciere, o dovadă de înţelegere a muncii pe care o fac", a spur Lucescu Jr. într-un interviu acordat pentru evz.

Acesta spune că nu se consideră vinovat vizavi de startul slab al naţionalei în campania de calificare. "Cu ce sînt eu vinovat pentru cele întîmplate? Cînd ştiu că muncesc, ce jenă să îmi fie? Împotriva noastră s-au făcut greşeli de arbitraj la fiecare", a încheiat Răzvan.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (90)
nytro
nytro  •  12 Octombrie 2010, 22:55

Razvane...lasa-na fratioare ca tu cu orgoliile tale ne duci de rapa.Ai impresia ca esti un strateg deosebit si incerci sa mergi pe jocul colectiv, TE INSELI BAAAAAAA...balonul in ate il trimite mai usor un jucator talentat...un geniu decat schema unei faze fixe. Daca ajungea balonulin ate la fiecare faza fixa pe care opoti pregati acum dadeam jos palaria si-ti spuneam ca ai dreptate dar faptele demonstreaza ca nu stapanesti asa ceva. Te-am apreciat cand antrenai rapidul,a crezut ca mostenesti...

stef2005
stef2005  •  12 Octombrie 2010, 21:13

sant de acord cu tine razvane k nu este vina ta .este vina celor ce teau pus in functia de antrenor,este vina celor ce tiau dat ideia k esti antrenor

yo_s
yo_s  •  12 Octombrie 2010, 17:54

Razvanel tati ! de ce sa pleci?! Stai taticu' pana la 65 ani,parca asta e varsta de pensionare ,nu ? Sa speram ca nu ne face intre timp domnul Poc o alta surpriza placuta sa creasca varsta de pensionare la 75 ani ! k o sa treaca pana la urmatoarea calificare un SECOL. Bafta taticu' ! tine-o tot aja :))

Vezi toate comentariile (90)
Comentează