INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 9 OCTOMBRIE, ORA 22:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Raţ: "Poate să nu existe numărul 10 la naţională, nu înţeleg problema asta" ;)r

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Fundaşul echipei naţionale, Răzvan Raţ, este de părere că problemei decarului de la meciul cu Franţa i s-a acordat prea multă importanţă.

"Nu înţeleg problema numărului 10! Pentru mine, e un număr ca oricare altul! E adevărat că fotbalişti foarte importanţi l-au purtat de-a lungul vremii, dar nu trebuie să fii Maradona ca să-l îmbraci. La fel cum numărul 3 a fost purtat de Roberto Carlos, iar acum îl am eu, aşa e şi cu numărul 10.

Poate să fie la Apostol, poate să fie la oricine. Poate nici să nu existe numărul 10 la echipa naţională dacă jucătorii din teren îşi fac treaba. Poţi să fii decar şi să joci perfect, să dai 3 goluri cu Franţa, dar poţi să ai şi o evoluţie execrabilă, nu cred că e o discuţie atît de importantă aceasta", a spus Raţ.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
eunescu09
eunescu09  •  05 Octombrie 2010, 18:35

Nu exista o problema a numarului "10", exista insa frustrarea majora a unui antrenor de 10 cm in bun simt care se revarsa peste tot, inclusiv peste incapatanarea francezilor de a nu se aseza in genunchi in fata napoleonului... romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează