INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SPANIA - ITALIA, AZI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Renunţă Prandelli? » ”Părintele” noii squadra azzurra şochează Peninsula

Prandelli e tot mai abătut. Nici prezența în finală nu i-a schimbat prea mult starea de spirit // Foto: Reuters
Prandelli e tot mai abătut. Nici prezența în finală nu i-a schimbat prea mult starea de spirit // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 01 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 20:22

Selecţionerul acuză mai ales ”îndepărtarea suporterilor de naţională. Acum ies milioane pe străzi, dar în septembrie ne vor uita din nou”.

Alarmă în tabăra squadrei azzurra în ajunul finalei cu Spania! Selecţionerul Cesare Prandelli are gînduri de retragere: "Îmi voi lua cîteva zile libere şi apoi voi discuta cu federaţia despre viitorul meu".

Deşi toată Italia e la picioarele lui, grăbindu-se să-i recunoască meritele în revoluţionarea unui fotbal învechit, dependent decenii la rînd de catenaccio, Prandelli nu vrea să continue oricum. Are multe nemulţumiri şi unora le-a dat frîu liber, vineri, în faţa jurnaliştilor.

Lipsa de colaborare a cluburilor e un aspect. Scandalul pariurilor, implicaţiile acestuia în viaţa squadrei şi comentariile unor politicieni, "ar trebui să punem stop fotbalului vreo trei ani", e o altă poveste care-l deranjează.

Dar cel mai tare îl doare îndepărtarea suporterilor de echipa lor naţională: "În timpul anului, pentru tifosi contează doar Juve, Milan, Inter. Acum ies milioane în stradă. Însă din septembrie se va face din nou linişte".

40 de kilometri a mers Prandelli pînă acum în pelerinaj la o mănăstire din Polonia după meciurile squadrei azzurra

"Ultimele două luni, cu toate scandalurile din fotbalul italian, s-au aşezat greu pe umerii mei. Nu mai sînt acelaşi dinainte. Îmi lipsesc calmul, liniştea" (Cesare Prandelli, selecţioner Italia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vladutz13
vladutz13  •  01 Iulie 2012, 13:44
Postat de ulle pe 01 Iulie 2012, 10:25

"În timpul anului, pentru tifosi contează doar Juve, Milan, Inter. Acum ies milioane în stradă. Însă din septembrie se va face din nou linişte" Pe asta n-am inteles-o. Pai daca "nationala" are 5 meciuri pe an, la ce te astepti ? Vrei sa iasa in fiecare noapte pe strada de acum pana la CM ?

Pai problema este ca la cele 5 meciuri, nici macar nu se umple stadionul!!! Ei nu au suporteri care sa-i incurajeze serios in meciurile de calificare, pt ca e sub demnitatea italianului sa mearga la un meci cu Slovenia sa faca galerie. Asta critica Prandelli...

clubbers_guide
clubbers_guide  •  01 Iulie 2012, 12:34

wenger - ferguson - guardiola - mourinho - ... - prandelli! ei sunt profesori! ei au grija de jucatorii lor! cata rabdare a avut prandelli cu mutu? sau ferguson cu ronaldo? asta inseamna sa fii un pedagog!

ernesto365
ernesto365  •  01 Iulie 2012, 10:56

nu stiu de ce ,dar de fiecare data cand sunt scandaluri de coruptie sau cu pariuri negre squadra azzura castiga mereu titluri 1982,2006 si sper si acum, este un paradox. daca vor sa castige titlul mondial si in 2014 cu 2 luni inainte trebuie sa trimita procuratura peste ei, sa inventeze ceva acuzatii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează