INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ELVEŢIA - ANGLIA 1-3

Rooney a fost ironizat de premier

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Prim-ministrul Angliei, David Cameron, a făcut glume pe seama atacantului la o ceremonie oficială.

Nici măcar golul înscris Elveţiei, marţi, în preliminariile Euro 2012, nu l-a ajutat pe Wayne Rooney să abată cît de cît atenţia opiniei publice de la scandalul sexual în care e implicat. Faptul că a marcat din nou pentru "naţionala" Angliei după un an a fost o notiţă de rînd în tabloidele britanice, mai preocupate să vină cu noi dezvăluiri privind viaţa sa extraconjugală. Iar premierul David Cameron şi-a permis să facă glume pe seama lui la o ceremonie oficială.

Desemnat "Politicianul anului" de către revista GQ, ediţia engleză, Cameron şi-a început discursul cu... "vîrful" lui Manchester United: "În seara aceasta am stat acasă împreună cu bebeluşul meu, Florence, şi m-am uitat la meciul echipei naţionale cu Elveţia. Sînt încîntat să vă spun că Rooney a marcat în deplasare, în poarta adversă, dar pentru propria formaţie". Aluzie evidentă la dezvăluirile din presă, potrivit cărora atacantul englez şi-a înşelat soţia gravidă în perioada mai-august 2009.

"Ne-a dat mult de lucru"
Helen Wood, cea de-a doua prostituată care i-a satisfăcut lui Wayne Rooney fanteziile sexuale împreună cu prietena sa, Jennifer Thompson (foto, dreapta), a făcut ieri dezvăluiri tabloidului The Sun. Helen a povestit că "Rooney e un atlet desăvîrşit. Un pachet de muşchi. Ne-a dat mult de lucru în noaptea în care am făcut sex în trei".

S-a dat la o stewardesă
The Sun a scos ieri la iveală povestea unei stewardese, Rebecca Haynes, care pretinde că Rooney a vrut să se culce cu ea. Aceasta a dezvăluit că l-a întîlnit pe atacantul lui United într-un bar din Ibiza: "După ce mi-a trimis o sticlă cu şampanie, m-a invitat la vila lui de vacanţă, dar l-am refuzat, în ciuda insistenţelor. Apoi a plecat împreună cu alte fete".

Noi şi argentinienii
AMICAL. Cu trei mingi trimise în bară, Spania a cedat testul din Argentina, 1-4. La pauză, campioana mondială era condusă cu 3-0, situaţie în care nu se mai aflase de la un meci contra României, 1-3 pe 29 aprilie 1987, cînd pentru noi marcaseră Piţurcă, Mateuţ şi Ungureanu. Pînă la eşecul în faţa "pumelor" lui Messi, ibericii aveau un record de 19 amicale la rînd fără eşec. Totodată, Marchena a pus capăt seriei de 57 de partide fără înfrîngere cu "naţionala".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steregr
steregr  •  09 Septembrie 2010, 10:38

ce tari suntem...sa se roage razvan sa cadem numai cu spania...ca uite ce le facem....suntem cei mai buni :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează