INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA - ITALIA, DUMINICĂ, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rooney, luat peste picior de Capello înaintea meciului cu Italia: ”Nu înţelege engleza!”

Rooney a avut nevoie de 49 de minute și de două ocazii ca să marcheze la Euro împotriva Ucrainei // Foto: Reuters
Rooney a avut nevoie de 49 de minute și de două ocazii ca să marcheze la Euro împotriva Ucrainei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 22:03

Fostul selecţioner al Albionului explică de ce Wayne n-a priceput tactica sa. ”Englezii tremură ca iepurii fără Capello”, i-a ironizat şi De Rossi.

Englezii se tem pentru duelul de la Kiev şi de "trădarea" lui Fabio Capello. Selecţionerul italian care a demisionat după scandalul banderolei, făcîndu-i loc lui Hodgson, a păstrat un dinte contra Albionului şi tabloidele britanice cred că acesta se va răzbuna şi îi va vinde lui Cesare Prandelli toate secretele.

Capello l-a atacat pe Rooney, care a declarat că echipa joacă altfel fără italian pentru că înţelege ce vrea antrenorul: "De fiecare dată cînd încercam să-i explic despre tactică, Wayne privea nedumerit. Ştiţi de ce? Poate pentru că Rooney nu vorbeşte engleza. Nici nu pricepe limba engleză", l-a ironizat don Fabio.

De Rossi, fostul său elev de la AS Roma, îl susţine: "O echipă cu Capello pe bancă inspiră frică. Acum englezii tremură ca iepurii. Cu tot respectul pentru actualul tehnician, el e extraspecial".

Pase cu gelul talisman
Englezii sînt convinşi că au descoperit un nou talisman, după ce Rooney a marcat cu noua freză la Euro. E vorba despre gelul ieftin folosit de Wayne (3 euro un tub!), care a povestit că l-a împrumutat de la Carroll, în încercarea de a ajunge la pletele acestuia. Atacantul de la Liverpool îl primise "pasă", la rîndul său, de la colegul Henderson, gelul purtîndu-i noroc în meciurile cu Blackburn şi cu Everton.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
red77
red77  •  22 Iunie 2012, 12:34

in general jucatorii englezi se inteleg mai bine cu nevasta colegului decat cu el ! si nivelul de inteligenta a lui rooney se vede din privirea lui ! un einstein !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează