INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MUNTENEGRU - ANGLIA 2-2

Rooney şi-a dat în petic cu Muntenegru: ”Wayne e incontrolabil”

Arbitrul Stark îi arată lui Rooney cartonașul roșu
Arbitrul Stark îi arată lui Rooney cartonașul roșu

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 21:25

Selecţionerul Fabio Capello e dezamăgit de internaţionalul englez, care a luat ”roşu” după ce şi-a lovit adversarul şi va fi suspendat cel puţin un meci la Euro


Anglia şi-a asigurat vineri seară calificarea directă la Euro 2012, dar n-a fost loc de sărbătoare. La finele meciului din Muntenegru (2-2), în vestiarul britanicilor nervii erau întinşi la maximum din cauza lui Wayne Rooney. Nimeni nu-şi putea explica reacţia atacantul lui Manchester United, care în minutul 73, într-un moment în care ai lui conduceau cu 2-1, l-a lovit pe muntenegreanul Miodrag Dzudovici, atrăgîndu-şi eliminarea cu "roşu" direct.

Selecţionerul Fabio Capello era negru de supărare: "Nu pot intra în capul lui Rooney atunci cînd joacă. Pot să-i vorbesc înaintea meciului, pot să-l înlocuiesc sau să găsesc diverse alte soluţii. Dar reacţiile din teren nu i le pot controla. Era nemulţumit că a pierdut balonul şi s-a refulat lovindu-şi adversarul. A comis o gafă prostească, care ne va costa scump".

Cît de scump va stabili Comisia de disciplină a UEFA. Clar de pe acum e că atacantul s-a asigurat automat de-o etapă de suspendare, pe care, în condiţiile în care Anglia a terminat preliminariile, o va efectua la turneul final din Ucraina şi Polonia.

2 e numărul eliminărilor suferite de Rooney pînă acum la "naţionala" Angliei. Prima la CM 2006, cu Portugalia

"Nu trebuia să joace"
Selecţionerul muntenegrean Branko Brnovici e de părere că starea de spirit a lui Rooney a fost influenţată şi de arestarea, joi, a tatălui său, acuzat de implicare în trucarea unui meci din campionatul scoţian. "Am citit că Rooney a avut probleme serioase în familie. Ca să fiu sincer, nici nu mă aşteptam să joace, pentru că în asemenea situaţii e greu să te concentrezi la ce ai de făcut pe teren", a spus Brnovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mitacfdc
mitacfdc  •  09 Octombrie 2011, 11:16

Acuma toti ii dati in cap lui Rooney,pentru ce?Da a fost un fault prostesc,dar sa nu uitam ca el este sufletul echipei Manchester United.Cat munceste acest"jeg" cum i'ati spus voi nu munceste nici Mesii,nici Ronaldo... Rooney cand este nevoie e si in propriul careu facand tackling-uri salvataroare iar la faza urmatoare e la finalizare!...Face asa ceva Messi?Face asa ceva Ronaldo?Pune mai multa pasiune in joc vreunul din cei enumerati mai sus decat Rooney?Raspunsul este nu..

mieusa
mieusa  •  09 Octombrie 2011, 05:36

un fault de joc (chiar grav) il mai ierti. Ce-a facut rooney e mitocanie, golanie si merita mai multe etape.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close