INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  RĂZBOIUL GENERAŢIILOR SE ÎNCINGE

“Ruşine, Goe!”

Articol de - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Răducioiu îi răspunde dur fundaşului stelist, care spusese despre “Marele Blond” că “şi-ar fi dorit ca francezii să ne bată cu vreo 2-0!”

Conflictul generaţiilor s-a rea­prins după egalul cu Franţa.

Fostul internaţional Florin Răducioiu, care apreciase re­miza cu “cocoşii”, dar calificase me­ciul drept “încîlcit” şi “prost”, a fost con­trat ieri de Goian. “Să fie să­nătos Răducioiu, nu mă inte­re­sea­ză ce zice el. Probabil că şi-ar fi dorit ca francezii să ne bată cu 2-0, 3-0!”, a spus fundaşul stelist. Completat de Chivu, pe un ton însă mai reţinut: “Nu comentez, fiindcă nu vreau să vorbesc pe nimeni de rău”.

“Un fundaş banal!”
“Marele Blond” s-a simţit ofensat de atacurile stoperului “na­ţionalei”: “Să-i fie ruşine lui Goian! Nici n-ar fi trebuit să des­chidă gura ca să-mi rostească nu­mele! Ştiam că adevărul doare, dar nu-mi închipuiam că un fundaş banal şi un «tăietor» precum Goian va avea un asemenea tupeu! Da, repet, m-am bucurat pentru rezul­tat, însă partida a fost atît de slabă, încît, pe la jumătatea reprizei a doua, căscau şi ziariştii la masa presei! Lumea aştepta şi un pic de spectacol, să avem şi noi o zvîcnire, două în ofensivă, nu doar o plic­tiseală generală, cu care n-avem nici o şansă să mergem mai departe! Remarcele sînt valabile şi pentru Franţa, în egală măsură!”.

“Să tacă din gură!”
Răducioiu a mai completat: “Eu am avut curajul să recunosc că am fost un dezastru la Euro ‘96, iar Goian ăsta vrea acum să spun ce bine a jucat România, cînd, de fapt, a jucat slab! Era o chestie de bun- simţ să înţeleagă în sinea lui că Răducioiu are dreptate, nu el! Şi să tacă din gură! M-am săturat să tot fiu asociat cu ideea de anti­ro­mânism doar fiindcă sînt un tip direct în ce spun şi era normal ca Goian să se gîndească la cum să-l ani­hileze pe Toni, nu să-l ia peste picior pe Răducioiu ”.

“E bine să candidăm la cel mai prost meci din istoria Europenelor după ce am jucat cea mai frumoasă partidă din istoria Mondialelor, cu Argentina, în ‘94?”
Florin Răducioiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (321)
 •  15 Iunie 2008, 23:59

Mare jucator, mare jucator, dar se vede ca i-au cam murit TOTI laudatorii: "Nici n-ar fi trebuit să des­chidă gura ca să-mi rostească nu­mele! Ştiam că adevărul doare, dar nu-mi închipuiam că un fundaş banal şi un «tăietor» precum Goian va avea un asemenea tupeu!" Cred ca misterul a spus tot pentru mine... Again, DACA TACEAI, FILOSOF RAMANEAI!! SAU CEL PUTIN MODEST...

 •  15 Iunie 2008, 23:55

De acord cu aditz!!!! Baietii astia chiar si-au dat sufletul pe teren pentru echipa nationala a romaniei si se trezeste nenea asta sa-i critice, in conditiile in care antrenorii adevarati lauda echipa construita magistral de Piturca. Felicitari lui Piturca, felicitari lui Goian, felicitari tuturor jucatorilor si hai Romania! Iar pentru Raducioiu: ia cateva cursuri de antrenorat, inca de 100 de ori pe atat de bun simt si apoi sa faci declaratii publice! Pana atunci: daca taceai, filosof ramaneai!

 •  15 Iunie 2008, 23:51

Nu o fi Goian cel mai bun jucator insa este un baiat muncitor si nu cred ca merita sa fie jignitm asa de raducioiu. In final, tot ce a facut Goian a fost sa-si apere echipa si nu a jignit deloc prin declaratia lui... In schimb Raducioiu... Sa-i fie rusine pentru declaratia urata pe care a facut-o. Oricum e de o INGAMFARE omul asta de necrezut!!!!! O fi fost bun jucator insa ca suporter este poate bun pentru italia. Iar ca antrenor nu cred ca are habar asa canu e in masura el sa critice! ROMANIA!

Vezi toate comentariile (321)
Comentează