INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 3 SEPTEMBRIE, 21:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Să rîdem cu FRF! » Mircea Rădulescu a fost trimis la Tirana să spioneze Albania, însă meciul s-a disputat în alt oraş :D

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Răzvan Lucescu a dorit să aibă toate datele despre "naţionala" Albaniei, prima echipă pe care România o va întîlni în preliminariile Campionatului European din 2012.

Tocmai de aceea a solicitat conducerii Federaţiei ca Mircea Rădulescu să fie trimis la amicalul Albania - Uzbekistan 1-0, care s-a jucat în ziua în care România a pierdut la Istanbul, 0-2, cu Turcia.

Cei de la Casa Fotbalului i-au rezolvat deplasarea directorului Şcolii de Antrenori şi i-au făcut rezervare la un hotel chiar lîngă stadionul din Tirana: "Nea Mircea, o să stai exact lîngă arena pe care se va juca, aveau camere libere acolo. E foarte bine că nu vei fi nevoit să faci multe drumuri pe căldurile astea. Cineva de la federaţia albaneză îţi va aduce invitaţiile în ziua jocului".

"Meciul nu se joacă aici?"
Rădulescu a ajuns miercuri la Tirana, a mers la hotel, amplasat la doar 50 de metri de stadion, şi i-a aşteptat pe cei de la federaţia albaneză pentru a intra în posesia biletelor. După ce le-a primit şi s-a uitat pe ele, a văzut că scrie ca loc de desfăşurare un alt oraş, Durres, şi nu Tirana. "Meciul nu se joacă aici?", i-a întrebat românul. "Nu. Se dispută la Durres, dar acest lucru e stabilit de multă vreme", a venit răspunsul oficialilor albanezi.

"Noroc că au fost doar 40 de kilometri"
"Riciu" a intrat în panică pentru că pînă la debutul partidei mai erau doar cîteva ore. A apelat la un amic român, stabilit în Tirana, care l-a dus cu maşina în Durres, ajungînd la timp acolo.

După meci a fost nevoit să parcurgă din nou drumul pînă la Tirana pentru că acolo avea cazarea. "Noroc că între Tirana şi Durres nu au fost mai mult de 40 de kilometri, altfel nu cred că aş fi ajuns la timp", le-a explicat Rădulescu celor de la FRF păţania din Albania.

3 septembrie e data la care România va întîlni Albania în debutul preliminariilor CE din 2012

CUM E LA ALŢII
Madrilenii numărau şi semafoarele

Un contraexemplu faţă de modul în care federalii au organizat "acţiunea Albania" e cum s-au comportat reprezentanţii lui Real Madrid atunci cînd au venit la Bucureşti ca să pregătească meciul cu Steaua, din grupele Champions League 2006-2007. "Nu numai că au văzut vreo 10 hoteluri înainte să se decidă asupra unuia, însă numărau şi cîte semafoare sînt de la hotelul la care vor sta şi pînă la stadion şi în cît timp se ajunge la arenă dacă toate semafoarele sînt prinse pe verde sau toate sînt prinse pe roşu", a dezvăluit la vremea respectivă unul dintre şefii Stelei, care i-a însoţi pe spanioli la inspecţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  17 August 2010, 17:03

fara cuvinte!

catalin777
catalin777  •  17 August 2010, 10:38

Nu face nimic. Ca si asa nu o sa ne calificam.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  17 August 2010, 09:14

Ar trebui trimis in pensie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează