INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ASEARĂ, GRUPA B » AUSTRIA - POLONIA 1-1

Şansă irosită

Articol de - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Polonezii lui Golanski au fost egalaţi în ultimul minut al prelungirilor.

Polonezii au scăpat aseară printre degete o ocazie uria­şă de a conta cu ade­vă­rat în lupta pentru un loc în “sferturi”. Egalaţi de austrieci în ultimul minut al prelungirilor, din penalty, stelistul Golanski şi ai lui au mai mult şanse teoretice acum.

Rezultatul e însă echitabil. Gazde au plecat aseară ca din puşcă şi după numai 15 minute puteau conduce cu 3-0. Dar Harnik, de două ori, şi Leitgeb, o dată, n-au reuşit să-l învingă pe portarul Boruc. Şi cum se întîmplă adesea, dacă n-au înscris ei, au făcut-o polonezii. La prima lor ocazie adevărată: Guerreiro, 0-1!

În repriza secundă, s-a întors roata. Polonezii au trecut de mai multe ori pe lîngă desprindere, dar golul a picat la poarta cealaltă. După ce stelistul Golanski, introdus la pauză, a fost iertat de arbitrul Webb cînd l-a îmbrăţişat pe Ivanschitz în careu, Wasilewski n-a mai avut parte de acelaşi tra­ta­ment la faultul asupra lui Prodl. Penalty, Vastici, 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close