INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI ITALIA

Se ascund

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Cantonamentul azzurrilor de la Baden, Austria, a fost înconjurat cu un zid înalt de doi metri şi lung de 550 de metri.

Gata cu amabilităţile! Dacă la Co­verciano au ieşit zi de zi în lumina reflectoarelor, înce­pînd de luni, o dată cu startul can­tonamentului de la Baden (Aus­tria), italienii vor deveni foarte scum­pi la vedere!

Castelul Weikersdorf, reşedinţa ad­versarei “tricolorilor” pînă la sfîr­şitul fazei grupelor, a fost deja trans­format într-o adevărată for­tăreaţă.

Gazdele au ridicat în jurul ho­telului un zid din panouri înalt de 2 metri şi lung de 550 de metri, pe ca­re un fotograf local, Paul Landl, l-a decorat cu 55 de motive ins­pi­rate din “misterele fotbalului”.

Obiectivul declarat este “pro­­te­jarea oaspeţilor italieni de su­por­terii fanatici”, disperaţi să ia un au­tograf de la Toni, Del Piero sau Buf­fon.

În realitate, scrie ziarul austriac Kurier, respectivul zid le va servi ele­­vilor lui Roberto Donadoni pen­tru a-şi ascunde ultimele pre­pa­ra­tive de ochii eventualilor “spioni”.

1 milion de euro au cîştigat deja autorităţile din Baden cu găzduirea “naţionalei” Italiei. Sursa: publicitate.

Atacaţi de urangutani!

O nouă vizită-surpriză în cantonamentul de la Coverciano. După cele două stripteuze ce au întrerupt antrenamentul duminică, italienii au dat ochii cu o echipă de maimuţe! În fapt, erau manifestanţi ai organizaţiei “Greenpeace”, deghizaţi în urangutani şi purtînd tricourile “squadrei azzurra”, care protestau împotriva “Nutella”, sponsor al campioanei mondiale. “Maimuţele” au vrut să-i dea un mesaj că­pi­tanului Cannavaro, re­co­mandînd crema de ciocolată “Despădurire zero”, ce nu foloseşte deloc uleiul de palmier, distrugînd pădurile din Borneo.

Fără Montolivo

Riccardo Montolivo nu merge la Euro. Donadoni l-a tăiat ieri din lista de 24 pe mijlocaşul Fiorentinei, păstrîndu-i pe Perrotta, Aquilani şi Quagliarella. “Nu trebuie să fie considerat un fel de Calimero (n.r. - erou de desen animat în­fă­ţi­şînd un pui negru de găină avînd jumătate de ou în cap). Merita să fie cu noi, dar nu pot lua decît 23”, a ex­plicat selecţionerul. Care are acum o pro­blemă în plus. Ar vrea să-i facă loc între titulari în atac lui Cassano sau lui Del Piero, ce au impresionat la pregătiri, şi să-l retragă la mijloc pe dreap­ta pe Camoranesi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează