INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA

“Sînt coechipier doar cu Mircea Sandu şi cu Bela Kassai”

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

Aflat pentru a 21-a oară în Elveţia, şeful LPF continuă războiul cu Ionuţ Lupescu.

Dumitru Dragomir a sosit ieri după-amiază la Santispark din Abtwill. Destins, îmbră­cat în costum de blugi, cu pălărie din acelaşi material, s-a aşezat ca­lin şi a început să discute cu aerul unui om care n-a avut în viaţa lui un diferend cu nimeni.

– V-a primit “naţionala” în hotel? Lupescu spunea că...
– A fost o interpretare greşită. Eu sînt prim-vicepreşedinte al FRF şi n-am cum să nu fac parte din delegaţia oficială. N-am nimic cu Lu­­pescu. El e mult mai tînăr. Poate doar un conflict între generaţii. Atît!

– Totuşi, răceala pare evidentă...
– Dom’le, să fie clar! Eu la Fe­de­raţie sînt coechipier cu Mircea Sandu, cu Kassai...

– Doar cu ei?
– Eu cu ei am lucrat şi a fost bine. Nou-veniţii n-aveau putere, de-aia li s-au dat comisiile, dele­gă­ri­le. Lucrurile astea se obţin prin com­petenţă, nu prin şantaj!

– Cine ar trebui să facă delegările?
– Oricine. O persoană neutră. Poate Gică Popescu, poate Cristian Tudor Popescu, poate Dinescu. Sînt mulţi oameni capabili. Şi, reţineţi, dacă erau comisiile la noi, la Ligă, nu se întîmpla ce s-a întîmplat în finalul sezonului.

– N-o să vă plictisiţi pe parcursul turneului final?
– Îl iau pe prietenul meu Viorel Pă­unescu şi ne plimbăm. Mi-am trimis şoferul înainte, am maşină, o să admirăm dealurile astea, cură­ţe­nia...

“Plec înapoi dacă n-avem trei puncte după două meciuri”

– Cît staţi?
– Am aici biletele de avion în alb (cotrobăie prin borsetă). Plec cînd vreau înapoi în România. Dacă n-avem măcar trei puncte după primele două meciuri, nu mai stau cu Olanda.

– De cîte ori aţi fost în Elveţia?
– Am şi numărat, cred că de 21 de ori. Pe vremuri, am fost şi cu Victoria. De-aici se putea aduce marfă, nu glumă!

“În caz că trecem de grupe, o să dansez alături de Lupescu doar dacă îmi schimb sexul. Şi nici măcar atunci, că el nu ştie să joace hora”
“Ce i se întîmplă acum lui Mutu e premeditat! Se fac manevre importante pentru a-l demoraliza, însă n-o să reuşească. Adi e tare de tot!”
“Nu e o tragedie dacă nu trecem de grupe, e bine că am ajuns aici. Anglia, cu un buget cît zece ale noastre, stă frumuşel acasă”
“Nu vă mai chinuiţi să mă întrebaţi, că nu mai dau pronosticuri! «Mama Omida» a intrat în concediu, nu pot spune decît că sînt optimist”

Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
Nationala
Edi Iordănescu, forțat să decidă: 2 jucători VITALI sunt OUT! Lotul României pentru amicalul cu Bulgaria
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (3)
 •  08 Iunie 2008, 10:12

Aceasta repulsie si antipatie asupra Stelei e datorita lui Becali si nu e vorba numai de dare de mita ci si de atitudinea si comportamentul jegos fara scrupule al lui.Cum sa-l agreem cand el se considera razboinicul lumini pt a-si arata puterea si suprematia in acesta tara{ca e mai presus decat presedintele tari si are imunitate la orice face si ce spune}ca e Dumnezeul pe pamant avand premoniti de handicapat sa candideze la presidentie ca el va fi Dumnezeul Romaniei.Ne este antipatic pt arogan

 •  08 Iunie 2008, 07:47

NU SE ZICE COECHIPIER , CI "COLEG DE CELULA"!!!! LA PUSHCARIE!!!

 •  08 Iunie 2008, 03:52

Derbedeule nu ai ce cauta in fotbal, locul tau e in puscarie impreuna cu smenariii de la putere, nu gasesc cuvinte sa te descriu golanule.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează