INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CALCULE

Sîntem favoriţi la calificare

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

România are şanse mai multe decît Franţa şi Italia de a merge în “sferturi”.

Înaintea ultimelor meciuri din cadrul grupei C, “naţionala” lui Piţurcă (foto) are avantajul unui punct faţă de rivalele Franţa şi Italia şi depinde doar de ea să se califice mai departe. Gazeta vă prezintă şansele “tricolorilor” în funcţie de rezultatul partidei cu Olanda, de marţi.

VICTORIE ROMÂNIA
În această situaţie, strîngem 5 puncte şi ne calificăm indiferent de rezultatul meciului Italia-Franţa.

REMIZĂ
Dacă terminăm la egalitate cu olandezii, adunăm trei puncte şi pentru a merge în sferturile de finală avem nevoie de o remiză în partida Italia-Franţa.

VICTORIE OLANDA
Putem termina pe locul 2 şi în acest caz, dar doar dacă Italia-Fran­ţa se termină 0-0, iar noi nu pier­dem cu 0-3 în faţa Olandei sau la o dife­renţă mai mare de 3 goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  16 Iunie 2008, 15:59

...Sper sa ma insel,dar cred ca ratam calificarea.E posibil ca asta sa-i fie,ulterior,fatal Olandei.Daca trece de grupe,Italia ia Cupa,pt ca isi revine.Mereu s-a intamplat asa: cand incepe greu,Italia sfarseste...campioana !Reper pt meciul de maine ar trebui sa ne fie prima partida din preliminarii,acel 0-0 ,cand olandezii nici n-au contat in atac,nu victoria de la Constanta,nu victoriile lor cu Franta si Italia.

 •  16 Iunie 2008, 12:14

Hai sa jucam ca in meciu cu Italia si sigur castigam!HAI ROMANIA!

 •  16 Iunie 2008, 12:05

ovidelu.... aici nu e matematica, aici e regula uefa. Uite mai jos o referintza. Cauta articolul 7.07 de aici: http://www.uefa.com/newsfiles/19079.pdf

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close