INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PORTUGALIA - SPANIA, MIERCURI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Soluţia spaniolilor împotriva lui Cristiano: "Îi punem cătuşe!"

În primul
În primul "sfert" la CE 2012, nici 4 cehi nu l-au oprit pe Ronaldo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 21:39

Spaniolul Del Bosque anunţă: "Nu-l vom marca om la om pe Ronaldo, dar îl vom înconjura şi va sfîrşi epuizat".

Ronaldo, 3 goluri, 4 bare la Euro 2012. Lusitanul, 69 de goluri sezonul trecut la Real şi "naţională", a fost din ce în ce mai bun la turneul final, dar spaniolii i-au învăţat jocul la perfecţie. Şi pe 29 iunie 2010, la Mondial, l-au neutralizat, iar roş-galbenii i-au învins cu 1-0 pe portughezi în "optimi".

"Pentru Cristiano avem întotdeauna o atenţie specială, însă nu-l vom marca om la om pe tot terenul", dezvăluie Vicente del Bosque, selecţionerul Furiei Roja. "Va exista mereu dublaj la el. Doi, trei jucători vor fi suficienţi. Îl înconjurăm şi îi punem cătuşe. Va sfîrşit epuizat, ca în Africa de Sud".

"Cristiano Ronaldo este un jucător unic. Nu am un asemenea om în echipa Spaniei. Dar băieţii mei vor avea grijă de el miercuri" (Vicente del Bosque, selecţioner Spania)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
rsalexander
rsalexander  •  26 Iunie 2012, 20:59
Postat de submarina pe 26 Iunie 2012, 17:55

Esti mare dle, m-ai dat gata! НИКОГДА, пусть победит Германия потому что она сильнее всех!!! Но если вдруг победит Испания, то я обрадуюсь только за тебя!:))) Sa-ti mai spun ceva: cand doi se cearta castiga Italia:)

Sincer, decat macaronarii, mai bine sa castige Germania.. :P :)

spectatorul
spectatorul  •  26 Iunie 2012, 18:25
Postat de cristiantello pe 26 Iunie 2012, 15:26

Conjunctural, nimeni n-a avut capacitatea sa anticipeze ca vice campioana mondiala olanda va face marea performanta sa scoata 0 puncte ! Asta a fost norocul portughezilor, doar nu voiai sa se califice muncitorii dar rudimentarii de danezi? Ti s-a parut tie ca a impresionat Cristiano? Sincer si obiectiv iti spun ca n-a impresionat decat la freze si ratari....

Logic ca nu se astepta nimeni ca Olanda sa faca 0 puncte, dar eu sincer ii vedeam pe portughezi capabili sa mearga mai departe din grupa aia. Ok, erau favoritii nr. 3, dar valoric sunt doar un pic sub celelalte 2 (presupunand ca Olanda la euro 2012 a fost doar un accident). Se poate spune ca Ronaldo nu a impresionat foarte tare pana acum, dar totusi, 3 goluri in 4 meciuri, toate decisive, spune multe despre influenta lui pentru Portugalia la campionatul asta.

submarina
submarina  •  26 Iunie 2012, 17:55
Postat de rsalexander pe 26 Iunie 2012, 17:19

Atunci asa, Пусть лучшая команда победит. Испания, которая ... E bine? :)) :P

Esti mare dle, m-ai dat gata! НИКОГДА, пусть победит Германия потому что она сильнее всех!!! Но если вдруг победит Испания, то я обрадуюсь только за тебя!:))) Sa-ti mai spun ceva: cand doi se cearta castiga Italia:)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează