INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SEMIFINALE

Talismanul lui Terim

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Soţia, Fulya, este sfătuitorul din umbră al selecţionerului turc.

Dacă Turcia e astăzi în semi­fi­na­le, i-o datorează într-o oa­recare măsură şi Fulyei Terim. Ea este doamna puternică din spatele bărbatului de suc­ces care e Fatih Terim. În sînul de­le­ga­ţiei Semilunii la Euro 2008 ea e pri­vită drept sfătuitorul din umbră al selecţionerului. “Îl consi­li­a­ză în toa­te problemele impor­tan­te. Atît în fotbal, cît şi în viaţă”, a aflat coti­di­anul german Bild.

Cîtă putere are Fulya Terim? Ar fi de ajuns să amintim că e singura fe­meie din delegaţia Turciei la tur­neul final din Elveţia şi din Austria. Jucătorilor nu li s-a permis să-şi aducă nevestele, prietenele sau iu­bi­tele în cantonament.

Fulya, scrie Bild, e un fel de Beate Rehhagel a Turciei. Şi Otto Reh­hagel, campion european cu Gre­­­cia în 2004, e sfătuit de soţia sa. In­­clusiv pe vremea cînd era la Bre­men, Beate îi sugera ce jucători să transfere şi îl consilia în diverse pro­­bleme ce ţineau de strategie sau în alegerea primului “11”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  25 Iunie 2008, 09:42

Cum? In spatele lu hiddink sta nevasta lu mourihno? Asta explica multe.

 •  25 Iunie 2008, 09:30

Lol "hihi"

 •  25 Iunie 2008, 07:41

iaca asa se nasc legendele. De fapt, noi, barbatii, nici fotbalul nu-l mai pricepem. Te pomenesti ca de fapt in spatele lu hiddink sta nevasta, lu mourinho la fel, ferguson la fel. Ei doar sunt manipulati de o ordine superioara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează