INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SUEDIA - ANGLIA 2-3

Ţintit fără minge! » Ibrahimovici l-a scuipat pe Hart

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 11:53

Căpitanul scandinav a răbufnit după golul de 2-1 al lui Mellberg cu un gest oribil, după ce englezul împinsese piramida bucuriei din plasa porţii sale

Ibrahimovici părăseşte Euro 2012 pe uşa din dos. Marea vedetă suedeză nu a dat nici un gol în două meciuri, dar a reuşit să rupă vestiarul în bisericuţe şi să mai facă o golănie în teren! Golgeterul ediţiei trecute a Seriei A nu şi-a putut controla nervii în partida cu Anglia, descărcîndu-se după golul de 2-1!

Era minutul 59, cînd Mellberg a răsturnat rezultatul, marcînd cu capul. Colegii vikingului, în frunte cu Zlatan, au făcut piramida bucuriei chiar în careul mic al englezilor. Deranjat, Hart i-a împins pe Elmander şi pe Jonas Olsson în Ibrahimovici, care sărise deja de gîtul lor. Atît i-a trebuit lui Ibra să-i sară muştarul! S-a uitat foarte urît la Hart, i-a scrîşnit printre dinţi o înjurătură şi, în timp ce dădea să plece şi se întorsese cu spatele, i-a aruncat un scuipat superior! Aroganţa lui Zlatan a fost pedepsită însă în ultima jumătate de oră de Walcott şi Welbeck, ce l-au trimis pe căpitanul-golan după irlandezi.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
alecsss
alecsss  •  17 Iunie 2012, 14:15

Domne, ce sa zic? Jos palaria pt domnii ziaristi. Mai nou vad ca numara flegmele lu' Ibra in loc sa-i numere golurile. Ba mai mult decat atat sunt si foarte bine informati, stiind ei ca nu a dat niciun gol la CE 2012. S-ar putea, saracii de ei, sa creada ca defapt Suedia nici n-a jucat cu Ucraina.

coreeanu
coreeanu  •  17 Iunie 2012, 13:52

Inca un articol scris de un amator care nici macar nu stie ce spune. "nu a dat nici un gol".. serios? Si golul cu Ucraina cine l-a dat? La ce emisiuni va uitati in timpul meciurilor, dnii ziaristi? cu Euro clar nu aveti nici o treaba.

ulle
ulle  •  17 Iunie 2012, 12:55

Ba scorpie, imi cer iertare, am crezut ca esti doar partinitor, dar observ ca urla prostia-n tine. PS: vezi ca a dat gol, chiar in primul meci.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close