INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FOTO EXCLUSIV

"Tricolorii" s-au relaxat jucînd rummy şi biliard!

Articol de - Publicat sambata, 31 mai 2008 00:00

"Tricolorii" s-au relaxat astăzi în clubul IDM, locul tradiţional pe care îl vizitează şi steliştii pentru a se destinde înaintea partidelor importante. Victor Piţurcă nu şi-a însoţit elevii, aceştia profitînd din plin, pe lîngă biliard şi tenis de masă, ei jucînd şi rummy, joc interzis de selecţioner în cantonament.

"Liderii" echipei, Mutu, Chivu şi Lobonţ au preferat să stea separat de restul coechipierilor în faţa unui pahar de suc natural. Fanii echipei naţionale nu au lipsit de IDM, unde au făcut poze cu jucătorii favoriţi. Cei mai solicitaţi au fost ca de fiecare dată Adrian Mutu şi Cristi Chivu.

Stadionul va fi aproape gol
Suporterii nu s-au înghesuit nici astăzi să-şi pro­cure bilete la meciul cu Munte­ne­gru.  Pînă astăzi, la ora 13:00, doar 3.000 din totalul de 19.300 de bilete puse în vîn­zare au fost achiziţionate de fani. Ti­che­te­le au următoarele pre­ţuri: 10 lei la peluze, 15 lei la tribu­nele întîi şi a doua şi 25 de lei la tri­bu­na zero. Sus­ţinătorii “naţiona­lei” mai pot cum­păra bilete astăzi pînă la ora 14:00 la casele de bilete de la stadioanele Dinamo şi Rapid şi pînă la ora me­ciu­lui la stadionul Steaua.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
 •  31 Mai 2008, 20:18

Oare nu gasesc eu echipa probabila (pt. aceasta seara) SAU nu e anuntata pina la aceasta ora?

 •  31 Mai 2008, 19:36

daca astazi nu va fi cel putin 10.000 de spectatori atunci sa numai se joace acolo ca bucuresti nu merita,rusine sa va fie

 •  31 Mai 2008, 15:49

mitici ce sunteti voi care nu mergeti la meci...va pishati pe voi pentru 100 de mii..de fiecare data cand a fost meci la timisoara a fost plin stadionul,si biletele mult mai scumpe...deci...cu nationala la Timisoara,Cluj,Constanta,Craiova de acum incolo ca nu meritati..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează