INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CROAŢIA - TURCIA 0-0

Turcia a scos un 0-0 la Zagreb, dar Croaţia merge la Euro » Remiză de consolare

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 08:26

Mult remaniată, adversara ”tricolorilor” în preliminariile CM 2014 a arătat mai bine, însă calificarea era deja decisă după acel 0-3 din tur

Vezi AICI rezumatul partidei

Nici o surpriză la Zagreb. Fără mulţi titulari, suspendaţi sau lăsaţi pe bancă de selecţionerul Guus Hiddink, Turcia n-a fost în stare să întoarcă acel 0-3 de la Istanbul. A obţinut doar o remiză albă, de consolare, şi de acum îşi îndreaptă privirile spre calificările la Mondialul din Brazilia, unde ne va fi adversară.

La ultimul meci pe bancă, Hiddink, care va fi înlocuit, a păstrat doar trei oameni, Egemen, Selcuk şi Hamit Altintop, din titularii de vineri. În nou prezentare, Turcia a început mai bine ca pe Turk Telekom şi era cît pe ce să deschidă scorul în minutul 5: bară Selcuk, apoi reluare a lui Kazim-Kazim în portar.

Prudenţi, dar parcă şi surprinşi de noua faţă a adversarului, croaţilor le-a luat aproape 20 de minute ca să-şi dea seama cu cine au de-a face. Apoi au trecut uşor-uşor la "butoane", împinşi în faţă de căpitanul Srna, şi jocul s-a mutat la poarta lui Sinan Bolat. Şi dacă la pauză s-a intrat cu 0-0 pe tabelă, de vină a fost imprecizia lui, Olici, Mandzukici şi Srna.

Partea secundă a început la fel ca prima. Cu o dominaţie destul de sterilă a oaspeţilor şi un joc precaut al croaţilor, mulţumiţi să-şi menţină avantajul luat la Istanbul (3-0). Şi s-a terminat fără goluri fiindcă turcii n-au reuşit să ameninţe poarta croată decît o dată (Hamit Altintop), iar de partea cealaltă, Rakitici l-a făcut mare pe portarul Bolat în două rînduri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
geluromanuandrei
geluromanuandrei  •  16 Noiembrie 2011, 13:04

www.erepublik.com/en/referrer/GeluRomanu - Daca v-ati saturat de Romania, incercati eRomania. Va asteptam, simulatorul real life cu poate cea mai mare comunitate internationala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează