INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - FRANŢA 4-1

Van Basten: "Ma voi gindi la echipa mea"

Articol de - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Aseară, după Olanda - Franţa 4-1, selectionerul batav a fost intrebat la conferinta de presa ce crede despre meciul impotriva Romaniei. Van Basten a răspuns: "Acum ma bucur ca am invins campioana si vicecampioana mondiala la trei goluri diferenta. La viitorul adversar ma voi gindi de miine". San Marco a mai spus aceste lucruri de doua ori pe parcursul conferintei. A treia oara, a adaugat: "Sa fiti siguri ca nu ma voi gindi decit la meciul contra Romaniei! Ma voi gindi numai la echipa mea!". Sugerind ca va alege ce e mai bine pentru Olanda.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  14 Iunie 2008, 13:53

pt olanda ar fi mai bine sa ne calificam noipt ca ar scoate din joc 2 favorite la titlu

 •  14 Iunie 2008, 10:26

Favorite in momentul asta sunt Italia si Franta nu sunt sigur care una dintre ele are nevoie de victorie Olanda nu e o superputere dar e in forma maxima cu un moral super iar noi decimati clar va fi infrangere sa ne rugam la un 0-0 Italia-Franta.Atat ne-a mai ramas.

 •  14 Iunie 2008, 07:56

Stop CENZURA mysport! Mi-au dezactivat contul si au sters stirea: img402.imageshack.us/img402/6042/mysportcenzura2mg0.png (stergeti eventuale spatii din URL) Daca imi permiteti un sfat, aveti mare grija la site-ul mysport, pt a utiliza interfata de administrare ai nevoie de un browser capabil sa execute javascript, de aici se deschid nenumarate riscuri de securitate!!! D-le administrator al mysport, esti un stelist penibil si nimic mai mult... manipulatori, comunisti nenorociti!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează