INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, 9 OCTOMBRIE, ORA 22:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victor Becali: "Păstrăm liniştea, să nu se spună că naţionala nu bate din cauza presiunii" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali consideră că România poate obţine un rezultat de egalitate contra Franţei şi comentează neconvocarea lui Cristian Tănase la reprezentativă pentru jocul de la Paris.

"Nu sînt optimist în sensul că nu sper la o victorie cu Franţa. Un egal ne-ar fi la îndemînă, avem o echipă care se apără bine şi cred că se poate. Vreau să fiu realist, nu mă hazardez. Dacă va fi o victorie, sînt primul care laud pe toată lumea.

E nevoie de linişte înainte de acest meci, să nu se mai spună pe urmă că nu au reuşit să facă mai mult din cauza presiunii mediatice. Respect deciziile selecţionerului, el hotărăşte pe cine cheamă la naţională şi pe cine nu. Cred că Tănase a avut evoluţii bune în ultimul timp şi ar fi meritat să fie acolo, însă nu eu am responsabilitatea rezultatelor", a comentat Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
paulirimia
paulirimia  •  06 Octombrie 2010, 15:11

S-o pastrati veci , golanilor,,,,,,,,,,,

alea_alea
alea_alea  •  06 Octombrie 2010, 15:05

razvaneeeeeeeee esti varza !!!! sanmartean de ce nu e in lot ????? e printre cei mai buni mijlocasi din liga intai si tu il convoci pe florescu????!!! rusine, rusine, rusine !

borel7
borel7  •  06 Octombrie 2010, 14:41

cele mai extravagante, ciudate si nebanuite topuri ale lumii in care traim. toate pe : toatetopurile.bl-og-sp-ot.com (fara liniute) va astept cu comentarii si impresii.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează