INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI / ALBANIA - BELARUS (21:00)

Victoria e singura soluţie pentru albanezi

Bielorusul Tigorev, la minge, în duel cu Vangjeli şi Dallku, a cîştigat turul cu albanezii, scor 2-0 Foto: Reuters
Bielorusul Tigorev, la minge, în duel cu Vangjeli şi Dallku, a cîştigat turul cu albanezii, scor 2-0 Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 22:04

Gazdele consideră că orice altceva decît victoria ar echivala cu o nouă campanie ratată şi-ar pune în pericol postul selecţionerului Kuze

Albania nu-şi poate permite să calce strîmb diseară, la Tirana, cu Belarus. Orice alt deznodămînt decît victoria, în condiţiile unui program dificil în continuare (deplasare în Bosnia, "dublă" cu Franţa, apoi contra României), ar însemna o nouă campanie ratată. Iar potrivit cotidianului Gazeta Shqiptare, "eşecul ar coincide aproape sigur cu sfîrşitul antrenorului Josip Kuze pe banca «naţionalei» noastre".

Ziarul citat are şi argumentele care ar da federaţiei de la Tirana tot dreptul să renunţe la tehnicianul croat: "În acest caz nefericit, concluzia ar fi clară. Kuze nu a fost cu nimic mai bun decît predecesorul Arie Haan. N-a adus mult aşteptata revigorare a fotbalului albanez. De altfel, insistenţa lui pentru veterani ca Ervin Skela sau Klodian Duro ridică semne de întrebare de mai multă vreme. Skela a disputat doar două meciuri în acest sezon, dar el va fi titular cu Belarus. Iar pe Duro, deşi rămîne unul dintre cei mai compleţi jucători albanezi din istorie, nu-l mai ţin picioarele".


13 ani au trecut de la ultimul eşec al reprezentativei Belarusului în lunile martie şi aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close