INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

VIDEO I-a tras fermoarul! » Cum a fost oprit Balotelli de Bonucci să nu provoace un nou scandal

După ce l-a învins pe Given, Balotelli a răbufnit nervos, cuvintele sale fiind înăbușite prompt de colegi // Foto: Reuters
După ce l-a învins pe Given, Balotelli a răbufnit nervos, cuvintele sale fiind înăbușite prompt de colegi // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 20:23

Bonucci l-a ”domesticit” greu pe Mario, care scăpase după golul marcat Irlandei o înjurătură către bancă, reacţie nervoasă la faptul că a fost scos din formula de start.

"Why always me?" a lovit şi la Euro. Indiferent dacă joacă sau e rezervă, dacă marchează sau nu dă gol, Balotelli rămîne mereu în centrul atenţiei. I-a fost suficient un sfert de ceas contra Irlandei pentru o nouă reprezentaţie. Întîmpinat de suporterii verzi cu fluierături şi huiduieli cu tentă rasistă, Mario s-a răzbunat în stilul inconfundabil şi doar reacţia colegilor italieni l-a împiedicat să provoace alt scandal.

VIDEO: Vezi aici golul lui Balotelli şi faza care a urmat!

Nouarul azzurro a sărbătorit nervos golul de 2-0 din semifoarfecă. Nu s-a bucurat deloc şi a lăsat să i se citească pe buze un "figlio di putt...". Înjurătură mascată de intervenţia providenţială a lui Bonucci, care i-a "fixat" capul ca-n menghină şi i-a tras fermoar la gură. "Nu ştiu ce-a spus, însă vorbea ceva în engleză şi trebuia cenzurat. Avea atîta furie înăuntru şi s-a descărcat după gol", l-a apărat Bonucci.

Cine era ţinta? Fanii irlandezi sau cineva de pe banca italienilor care a lucrat la excluderea sa dintre titulari, fabricînd accidentarea la genunchi. "A criticat un coleg sau pe selecţioner", a explicat Barzagli. "S-a văzut spiritul de grup. Nu ştiu dacă Mario are ceva cu mine, dar o să-l întreb", îl apără Prandelli.

"Dacă nervii lui Mario se transformă mereu în goluri, atunci Italia nu va avea decît de cîştigat la Euro" (Gianluigi Buffon, căpitan Italia)

"Bonucci a făcut foarte bine că i-a lipit repede gura. Mario trebuie să înveţe să accepte criticile" (Cesare Prandelli, selecţioner Italia)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează