INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA - POLONIA 2-0

Vinovat!

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2008 00:00

Stelistul Golanski are pe conştiinţă golul doi, cînd Schweinsteiger l-a deposedat în careu.

Dacă nu era faza din minutul 72, cînd a fost neatent, iar Schweinsteiger i-a suflat ba­lo­nul la 11-12 metri de poartă , ini­ţiind golul doi al oaspeţilor, de­bu­tul stelistului Pavel Golanski la Euro ar fi fost cum ar fi fost. Dar mo­mentul respectiv, decisiv pentru soarta partidei, l-a expediat direct pe banca acuzaţilor. Fără drept de apel. De altfel, selecţionerul polo­ne­zilor, Leo Beenhakker, l-a şi în­lo­cuit imediat.

Folosit fundaş stînga, deşi în Ghen­cea joacă pe flancul drept, Go­lan­ski a alternat momentele bune cu cele mai puţin reuşite . I se poa­te re­proşa că în prima repriză nu l-a putut ţine în frîu pe Fritz, dar a şi com­pensat cu două intervenţii promp­­te în mijlocul careului propriu.

Stelistul a avut în schimb şansă la o “directă” a nemţilor. Aflat în zid, el a deviat involuntar balonul cu mîna, ceea ce un arbitru mai ze­los ar fi sancţionat prompt cu pe­nal­ty. Dar “centralul” Ovrebo a lă­sat jocul să continue şi polonezii au scăpat cu faţa curată.

“E polivalent”
Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie (foto), a comentat ieri prestaţia pe care Golanski a avut-o duminică. “N-am fost foarte sur­prins că Pawel a fost fo­lo­sit ca fun­daş stîn­ga, de­oa­­rece eu ştiu că pote juca şi acolo, dar şi ca fundaş central sau ca mij­lo­caş în faţa apărării. Este un fot­ba­list po­li­va­lent şi tocmai de asta i-a dat în­cre­dere selecţionerul Polo­niei. Eu am văzut doar prima repriză şi spun că a jucat bine, mai ales că cineva care a văzut şi partea a doua mi-a spus acelaşi lucru, că pres­taţia lui a fost bună”, a declarat Ilie.

“Randamentul cel mai bun pe care îl poate da Golanski e ca fundaş dreapta. E ex­tra­ordinar că Been­hakker a avut încre­de­re în el şi l-a titularizat în cel mai important meci al lor de la Euro”
Adrian Ilie manager Steaua

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  10 Iunie 2008, 11:25

capu sus pawel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close