INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  RĂDOI S-A OPERAT IERI

Vrea la Berna

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

Fundaşul îşi doreşte să le fie alături colegilor la crucialul meci cu Olanda.

Fractură de piramidă nazală. Fractură de pomete. Fracturi la două degete ale mîinii drepte. Aşa a ajuns Mirel Rădoi la Spitalul universitar din Zurich după ciocnirea cu Raţ, în prima repriză a meciului cu Italia. Ieri, me­dicii elveţieni s-au decis să-l ope­reze. Pe hol, soţia sa, Viviana, şi fiul lor, De­nis, au aşteptat re­ve­nirea în salon a lui Mirel. Intervenţia de re­po­zi­ţio­nare a oaselor frînte a durat 45 de minute. La 13:05, “tricolorul”, cu fa­ţa acoperită de bandaje, era mu­tat la secţia de terapie inten­sivă. Ope­raţia a fost un succes. O confirmă Ionuţ Lu­pes­cu, directo­rul general al FRF, care l-a vizitat ieri la spital pe inter­na­ţio­nalul ro­mân: “Mirel e bine. Dacă lu­crurile decurg normal, ar putea fi ex­ternat în cursul zilei de luni”.

N-ar pleca acasă
Nu s-a putut vorbi prea mult cu fotbalistul, care se afla sub efectul sedativelor. Ulterior, el a mai primit şi vizita fostului său antrenor de la Steaua, Cosmin Olăroiu. Rădoi nu vrea însă să plece imediat spre ţară. El le-a mărturisit apropiaţilor că, dacă va putea, intenţionează să-i urmeze pe “tricolori” la Berna, unde România dispută partida decisivă pentru calificarea în “sferturi”, cu Olanda. “Măcar aşa să fiu ală­turi de ei, să-i ajut cum pot”, ar fi spus stelistul.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
 •  16 Iunie 2008, 18:53

Romania te iubim si cu tine ne MANDRIm!nu conteaza la ce echipe joaca jucatori,conteaza,ca se daruiesc pe tern la fiecare meci,si sa dovedit:)tine`ti`o tot asa:X

 •  16 Iunie 2008, 12:32

fii tare, Mirele, sintem cu tine!

 •  16 Iunie 2008, 12:20

Pentru HAI ROMANIA: Disperatule,ai priceput si tu mesajul,vai de capul tau,citeste textul obositule,nu o greseala gramaticala.Sunt sigur ca a gresit EME cu "poate" in loc de pot si a uitat sa rectifice. In rest textul e perfect corect,dar ce sa-i faci asa e cind esti frustrat ca tine... nici nu se merita sa-mi pierd timpul cu creiere tugiate ca ale tale..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează