INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Afectat la Euro?! Griezmann, debusolat după ce a ratat cel mai important penalty și trofeul Ligii: "M-am enervat: «La puta madre»”

Momentul ratării lui Griezmann. L'Equipe i-a dat nota 4 // FOTO Reuters
Momentul ratării lui Griezmann. L'Equipe i-a dat nota 4 // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2016 00:00

Francezul Griezmann, bombardierul lui Atletico, a ratat de la 11 metri în cel mai important moment. "M-am enervat: «La puta madre»”.

Antoine Griezmann ajunge marți la cantonamentul Franței. Ultimul care se alătură lotului. Vine foarte obosit și, ceea ce contează mai mult, încărcat negativ. A înscris 32 de goluri (inclusiv în "sferturile" și semifinalele Ligii), a oferit 7 assisturi, a jucat 4.380 de minute în 54 de meciuri pentru Atletico, dar a irosit un penalty într-un moment decisiv: finala Champions.

La 1-0 pentru Real, explozivul atacant al madrilenilor a șutat tare și sus. O execuție la limită. A vrut să lanseze mingea sub transversală. Bară! "Acolo a fost ținta mea, mi-au lipsit numai câțiva centimetri", s-a plâns Griezmann. "Ce-ai gândit în clipa ratării?", a fost întrebat. "M-am enervat: «La puta madre»".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează