INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Alarmă! România poate suferi din cauza Rusiei » Cum se ajunge în situația ca o victorie cu Albania să fie nulă

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 10:09

După violențele provocate de fanii ruși în Franța, UEFA a decis ca la următoare abatere a acestora Rusia să fie descalificată de la EURO.

Ieri, la meciul cu Slovacia (1-2), rușii au aprins torțe în tribune. Înaintea jocului, ultrașii se bătuseră din nou cu englezii, de această dată în Lille. Echipa riscă astfel să fie exclusă de la Euro astăzi din cauza incidentelor iscate de suporteri. 

În cazul în care Rusia va fi exclusă, toate rezultatele echipelor din grupă contra esticilor vor fi anulate, iar în celelalte grupe, rezultatele contra formațiilor de pe ultimul loc nu vor conta.

Așa că o eventuală victorie a României cu Albania ar deveni nulă și "tricolorii" ar rămâne cu punctul obținut cu Elveția.

După incidentele de la Marseille, s-au bătut din nou cu englezii și cu galezii, de astă-dată la Lille. Atât marți, cât și ieri, înaintea meciului cu Slovacia, când poliția a arestat trei dintre ei.

Citește și: Lille, câmp de bătaie pentru englezi, galezi, ruși și forțe de ordine! Imagini tulburătoare 

Citește și: De ce egalul cu Elveția este foarte important! Șansele de calificare sunt în continuare mari

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
haxor
haxor  •  16 Iunie 2016, 19:20

Mai terminati cu ***, Romania are deja un picior in avion. ;-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roberto7
roberto7  •  16 Iunie 2016, 18:39

Adriann, pentru un rapidist esti foarte inteligent. Sunt impresionat de calculele tale, recunosc. Ai chiar imaginatie si talent! Doar ca aceasta versiune a jurnalistului care a publicat aici eventuala deciziei a UEFA, este incorecta. Daca doresti sa stii exact cum stau lucrurile, pot sa pun aici articolul din regulament explicit.

roberto7
roberto7  •  16 Iunie 2016, 18:17

Adevaraul e ca UEFA poate sa descalifice Rusia din competitie, dar nu poate schimba regulilie in mers. In afara de grupa in care se afla Rusia, alte grupe nu vor fi afectate dupa excluderea Rusiei.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează