INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Atac frontal la Iordănescu după eliminarea rușinoasă de la EURO: "Băi Puiule, revino-ți! Ai băgat în teren doar speriați de bombă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 16:11

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat eliminarea României de la EURO și l-a criticat dur pe Iordănescu din cauza selecției făcute la acest turneu.

"Pe Tamaș îl luam la EURO și dacă se scufunda pământul. La fel și pe Budescu. Trebuie să iei mingicari. Pai, iei speriați?

Noi ne-am dus acolo ca să ne apărăm. Fugeam de nebuni în toate părțile până a venit Sânmărtean. El a ordonat puțin echipa. Noi am băgat numai speriați de bombă.

Băi frate, eu jucam cu Alibec și Andone meci de meci. Puiu spune că nu e dezastru și că echipa a jucat bine. Băi Puiule, revino-ți, băi", a spus Dragomir la DolceSport.

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
planetfun
planetfun  •  20 Iunie 2016, 21:58
Postat de sadiku pe 20 Iunie 2016, 19:30

au bagat in teren numai ''speriati de dinamo'' , 6 meciuri fara victorie contra unei echipe care a terminat campionatul pe locul 4 wtf wtf

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  20 Iunie 2016, 20:31

Cu salatini platini ai Tatarusanu.

vladutz13
vladutz13  •  20 Iunie 2016, 20:09

De cand stie asta fotbal??? Ce treaba are Tamas nene?? Il regretam pe Tamas??? Pai la fundasi am cel mai putin de criticat... Grigore, Chiriches, Sapunaru... nu au fost excelenti, dar au fost OK, nu din cauza lor am pierdut meciurile, de fapt au si avut interventii foarte bune ocazional. La fundas stanga a fost dezastru... dar nu juca Tamas acolo, nu?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează