INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Corespondenţă din Slovenia » Şumi s-a dezlănţuit: "Sunt culise incredibile, mi-e şi scârbă să mai vorbesc. Ar trebui să-şi dea toţi demisia de la FRF!"

foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 11:27

Marius Şumudică este îngrijorat în primul rând de situaţia medicală a lui Denis Alibec, întrucât antrenorul riscă să nu-l aibă pe atacantul său, golgeterul campionilor, în startul sezonului, inclusiv în preliminariile Champions League.

"Am vorbit cu el, ţin legătura, îl doare rău. Nu mă hazardez să spun ce riscă, să vedem după controlul medical", a început tehnicianul pentru GSP.RO.

Apoi s-a dezlănţuit: "Nu trebuie să mai fim laşi şi să ascundem mizeria sub preş. E tragic şi trebuie stopat tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Sunt culise incredibile, mi-e şi scârbă să mai vorbesc. Ar trebui să-şi dea toţi demisia de la FRF! Eu am spus că am jucat jalnic până la meciul cu Albania, nu vorbesc acum după război. N-am eu nivelul să-i dau sfaturi domnului Iordănescu, dar e ruşinos ceea ce s-a întâmplat. Deşi parcă şi acest termen, ruşinos, e blând. Şi-au bătut mulţi joc de «naţională», aşa că ar trebui să demisioneze azi! E inadmisibil cum s-a pregătit turneul final, cu demiteri, cu scandaluri, cu trialuri. Mi-e ruşine şi mie că reprezint echipa campioană a României. Ca o idee, tot ce a fost la acest Euro a fost o batjocură. V-am zis, să vă gândiţi la cum s-a pregătit Euro şi ce a fost în Franţa. O ruşine!".

"Sunt jucători care au purtat pe spate nişte numere ce-au făcut onoare României. Acei jucători care valorează zeci de milioane de euro ce-au arătat?!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Iunie 2016, 20:57

ninele tu sa fii primul care pleci,esti o rusine si tu si alibec si acolitii tai,parlit zero barat ,asta esti,parior

montgomerry
montgomerry  •  20 Iunie 2016, 13:10

Poate ca e singurul care spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza. El nu e la o echipa care face jocurile de culise de zeci de ani,are dreptul sa vorbeasca.Stiu,adevarul doare *** de mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1266402696723036
Cosmin Caniparu  •  20 Iunie 2016, 12:58

Atât de educat e ca nu mai înjurături scoate din el ,e tare profesionist școala a făcut-o prin pădure cred.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează